2777
2789
عنوان

خانم ها

88 بازدید | 17 پست

سلام خانم ها برای اولین باره ک عفونت گرفتم 

بعد همکارم میگه عفونت مثل کیست یک بار بگیری دیگ ولت نمیکنه مدام عفونت میگیری درست میگه؟؟؟؟

برای باردار شدنم مشکل ایجاد میکنه ؟؟؟؟؟(البته حالا حالاها قصد بچه دار شدن نداریم)

😇

بله راست میگه.. من الان چند ساله عفونت قارچی دارم حتی فریز کردم خوب میشم باز شروع میشه 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله راست میگه.. من الان چند ساله عفونت قارچی دارم حتی فریز کردم خوب میشم باز شروع میشه 

یا ابوالفضل معذرت میخوام(رابطه همیشه باید مراقبت شده باشه)

نمیتونین باردار بشین؟

😇

خب خوب میشی دیگه مشکلی نیست برای آینده

همکارم میگه خوب بشی هم بازهم عفونت میگیری و ولت نمیکنه

یعنی بعد اینک داروم تموم بشه و برم ازمایش بدم دوباره عفونت میگرم😭😭😭😭

😇

یا ابوالفضل معذرت میخوام(رابطه همیشه باید مراقبت شده باشه) نمیتونین باردار بشین؟

من کلا قصد بارداری ندارم (علافمند نیستم ب مادر شدن).. بله بابد مراعات کنی.. میری دستشویی خودتو با پارچه خشک کنی ن با دستمال توالت... قبل راب. ََطه حتما باید بری توالت. بعدش حموم.. اب زیاد بخور چون کم ابی خودش دلیل عفونته.. اگر خدای نکرده نوع عفونتت مشخص شد همیشه انتی بیوتیم تو خونه داشته باش... من انقدر با عفوتت سروکار داشتم همیشه انتی بیوتیک وپماد دارم. گاهیم ک ب دکتر میرم همینو میگه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

همکارم میگه خوب بشی هم بازهم عفونت میگیری و ولت نمیکنه یعنی بعد اینک داروم تموم بشه و برم ازمایش بد ...

نه بابا. فقط دکتر خوب برو. من خودم داشتم شدید هم بود خوب شدم. ولی خیلی خیلی باید رعایت کنی. روزی چندبار لباس زیرتو‌عوض کن، نخی بپوش. تغذیه سالم داشته باش. داروهاتو به موقع استفاده کن. رابطه نداشته باشتا خوب شی

من کلا قصد بارداری ندارم (علافمند نیستگ ب مادر شدن).. بله بابد مراعات کنی.. میری دستشویی خودتو با پا ...

هییی خداا😭😭😭این چه زندگیه اخه🥲

ولی من ی دونه بچه رو باید بیارم بخاطر همسرم

جنس پارچه چی باشه؟؟نخی؟

اب میخورم زود دستشویبم میگیره

😇

هییی خداا😭😭😭این چه زندگیه اخه🥲 ولی من ی دونه بچه رو باید بیارم بخاطر همسرم جنس پارچه چی باشه؟؟ ...

من اوایل از دستمال توالت استفاده میکردم دیدم بده رفتم حوله پارچه ایی خریدم راحتتره از دستمال توالته فقط باید بشوری وی جای تمیز بندازی خشک بشه.. من هروز تا 6 لیوانو باید بخورم چون برای بدن خیلی واجبه.. هم کمتر عفونت میگیری هم اینک اب زیاد باعث میشه اگر باکتری داخل بدنته موقع دستشویی پسش بده. 

نه بابا. فقط دکتر خوب برو. من خودم داشتم شدید هم بود خوب شدم. ولی خیلی خیلی باید رعایت کنی. روزی چند ...

این دفعه دارو هام رو استفاده میکنم تموم شد دوباره میرم ازمایش میدم 

اگه خدایی نکرده زبونم لال بازهم عوفنت داشتم میبرم ی دکتر عفونی خوب 

اخه ترشخ ندارم ک بخوام عوض کنم هرموقع خیس بشه عوض میکنم 80درصد مواقع هم شورتم نخیه

😇

من اوایل از دستمال توالت استفاده میکردم دیدم بده رفتم حوله پارچه ایی خریدم راحتتره از دستمال توالته ...

وای اره میخورم هرطوری شده 

برام دعا کن خوب بشم دیگ نگیرم🥲

😇

وای اره میخورم هرطوری شده  برام دعا کن خوب بشم دیگ نگیرم🥲

نگران نباش خوب میشی خاهرم انشالله