2777
2789
عنوان

میشه بیاین 😔😔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 35 پست
اسی ببخشید سوره عادیات است اشتباه گفتم والعادیات ضبحا 

باشه عزیزم ممنون

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
ممنونم ازت واقعا الهی که خودتم حاجت روا باشی برام دعا کن لطفا😔😔

انشالله خدا کمکت کنه نگران نباش خاهرم خدا روزی دهندس... 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله خدا کمکت کنه نگران نباش خاهرم خدا روزی دهندس... 

توکل به خودش به خدا الان چند ماهه دستم به دعاست ولی نمیشه که نمیشه

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
توکل به خودش به خدا الان چند ماهه دستم به دعاست ولی نمیشه که نمیشه

من شوهرم کارش بخاطر زمستون کساده. هردومون بی اعصاب شدیم😔.. درکت میکنم وامیدم ب خداست

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

من شوهرم کارش بخاطر زمستون کساده. هردومون بی اعصاب شدیم😔.. درکت میکنم وامیدم ب خداست

دقیقا خدا کمکمون کنه ماهم هر دوتامون عین سگ و گربه هی میافتیم به جون هم سخت ترین چیز دنیا اینه که مرد بیکار باشه و بمونه تو خونه هم خودش دق میکنه هم زن رو دق میده 

دقیقا خدا کمکمون کنه ماهم هر دوتامون عین سگ و گربه هی میافتیم به جون هم سخت ترین چیز دنیا اینه که مر ...

دقیقا

سوره واقعه بعد نماز مغرب و ذکراللَّهُمَ‏ إِنِّی‏ أَسْأَلُکَ مِنْ فَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ فَإِنَّهُ لَا یَمْلِکُها اِلا اَنت 

روزیاد بخون بیش از سیصد مرتبه 

وذکر یونس

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

عزیزم دلم بحق فاطمه زهرا که شوهرت یه کار خوب با درآمد حلال و زیاد پیدا می‌کنه 

غصه نخور منم دوماه مونده به دنیا اومدن پسر دومم شوهرم بیکار شد بدون هیچ پس اندازی خیلی سخت بود اما شوهرمن رفت کارگری به یه بنده خدا که بنا بود گفت من بیکارم بیام برات کارگری کنم اونم قبول کرد با اینکه خیلی سخت بود چون تا حالا انجام نداده بود 

شوهرت فن خاصی بلد نیست کدوم شهرید

چجوریه؟واسه کار پیدا کردنه؟

بله برای کاره.. من نوشتم جواب گرفتم

میشه بگید چجوریه؟

باید  وضو داشته باشی. بعد سوره یوسف رو کامل بنویسی.. اعراب هم لازم نیست.. بعد بزاری تو ی نایلون بعد چسبش بزن.. وبزاری داخل دیوار همون شکاف خونه ایی ک غصبی نباشه بعد پشت سرتو ب هیچ عنوان نگاه نمیکنی.. نگاه کنی بی فایدس.. حالا ممکنه 2 روز بعد جواب بگیری ممکنه 2 ماه بعد.. من چند ماه بعد جواب گرفتم.. همش از لطف وعنایات خداونده.. اگر شکی داشته باشی اثری نداره.... راستی قبل اینک سوره رو بنویسی رو ب قبله بشین وبا خلوص دل نیت کن... انشالله خداوند حاجتتو بده 

چرا خدا به من و امثالم که از هرنظر تواناییش رو داریم و تشنه بچه ایم بچه نمیده.وای خدا

الهی بگردم عزیزم 😘

انشالله خدا هرچی سریع تر بهت دوقلو بده

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"