2777
2789

یاخود خدا😐😐

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تجربه ندارم ولی انشاالله خدا سلامتی کامل بده ❤

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

[QUOTE=321156072]۸ سال_تصادف  اون مورد چجوری بود بعد از چند وقت خوب شد؟[/QUO

الهی عزیزم ان شاالله به زودی خوب میشه 

آشنای ما ۳۵سالش بود از ساختمون ۳ طبقه افتاد ضربه مغزی شد تو کما بود تا دوماه ..بجز ضربه مغزی کمرش هم کاملا نابود شد و از بالا تا مهره آخرش پیچ و معره گذاشتن تو کمرش حتی تو سرش هم پلاتین گذاشتن بجای استخون جمجمش ..بعد اینکه از کما بیرون اومد تا ۳ماه کسی رو نمیشناخت و نمیتونست حرف بزنه و حرکت کنه فقط چشماش تکون میخوردن ..دیگه با فیزیوتراپی و اینا کم کم بهترشد بعد از حدود یکسال ..الانم ۱۰ سال از اون ماجرا میگذره و ماشاالله خیلی خوبه و زندگیه عادی داره و کاملا راحت راه میره و حرف میزنه و کار میکنه خداروشکر

[QUOTE=321156072]۸ سال_تصادف  اون مورد چجوری بود بعد از چند وقت خوب شد؟[/QUO الهی عزیزم ان شاا ...

دختر من هم خیلی شکستگی داره دست و پاش ولی اینکه آوا نداره و نمیتونه حرف بزنه خیلی بده 

2827
2791
2779
2792