2777
2789
بافت مغز آسیب ندیده

خوب اگه اسیب ندیده بافتش خوب میشه حتی اگه آسیب هم ببینه قسمت های دیگه مغز سعی میکنن جبران کنن واسه همین نگران نباش ممکنه حرف نزدنش بیشتر بخاطر شوک واسترس باشه تا اسیب سرش

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میخوام بدونم این کم کم یعنی کی؟😭 طبیعیه این همه وقت؟

اره بابا 

ولی باهاش خودت تو خونه صحبت کن 

تکلممش بهتر

در جهانی دیگر حتی اگر گلوله ای در تفنگ بودی باز هم سمت من بیا.... یه صلوات برا سلامتیم مهمونم کن 🙂🙏🏼🫂

دیگه دارم دیونه میشم ۹ ماه آخه کم نیست 

بهتره ببیریدش پیش روانشناس کودک ممکنه بخاطر شوک تصادف تکلمش رو از دست داده .اگرم واسه ضربه سرش باشه چون مغز امکان ترمیمش خیلی کم تر ودیر تر از بقیه جاهاس اسیبش کمی زمان میبره تا خوب بشه نمیشه انتظار داشت تو چند ماه زیاد تغییر کنه حتی لکنت زبانم کلی زمان میبره تا درست بشه چه برسه به آسیب فیزیکی