2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آیدا جان اگه لبه هاشو بهم بچسبونن مث مدلی که با چادر ساده میگیریم ساده و مث چادر معمولی دیده میشه اما اگه لبه هاشو باز بذاری هم نمای سینه خیلی جلب توجه میکنه هم چین هاش
سلام شادی خندان♥ من این مدلی و چادر خیلی براق و خیلی مدل دار نمی پسندم اینکه قشنگگگگ جلب توجه میکنه بیشتر از مانتو و ارایش کسیکه حجاب نداره چون مدل خاصی از چادره، همه توجهشون جلب میشه دیگه حالت چادرم نداره که اندام پوشیده بشه خب با مانتو فرقی نداره بهترین حالت چادر دانشجوییه مچ دار کش دار استین دار هست که براقم نباشه هم پت و پهن نشون نمیده هم ساده و اداریه هم جمع کردنش راحته
من اگر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب/مستحق بودم و این ها به زکاتم دادند
خیلی شیکه من قجری دارم ولی ساده ست اینطوری نیست واسه عید امسال اینطوری بگیرم
« رویـــــــــــــــــــای زندگی سابق هستم» طراحی تقویم به صورت حرفه ای ،عکس،پوستر ، با تصاویر و سایز دلخواه شما هماهنگی در ت ل گ ر ا م ب و دیدن نمونه کارها با این شماره : 09226217975
قشنگه.. ولی خیلی چین داره... چیناشو دوست ندارم....بعد اینکه وصله به مانتو کیفت رو چطوری میندازی... کیف برداشتن هم سخته باهاش.. کلا خوشم نیومد در کل.... ولی خوب خوشگلی خاص خودشم داره
من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم