2777
2789
عنوان

❤نذر❤صلوات❤

| مشاهده متن کامل بحث + 1930 بازدید | 401 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین منظورم شما نبودی ، من خودم نتیجه گرفتم ، واقعأ ایمانم ضعیف بوده و هست ، اگه ایمان قوی باشه میشی ...

من از این ناراحت شدم که ختم صلوات رو گذاشتم حاجت بگیریم ولی گفته شد دیگه نمیگیرید آخه با امید بزرگی به خود خدا گذاشته بودم روحیم خراب شد هر کی صلوات داد بنویسه ببینم چند تا میشه همین ای کاش میدونستید دلم چه آشوبه🥺🥺🥺😭😭😭😭😭

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  
چی بگم والا  اگه خودت میخوای انجام بدی فکر کنم تو دو ماه بلید تموم کنی هر روز به تعداد مشخص

فعلا ۵۰۰۰ تای خودم مونده

حق با شماست من نباید با غیر خدا همدردی کنم تا خدا هست به خلقش چه نیاز ولی خب میدونید ختم صلواتم دسته ...

عزیزم حلالم کن قشنگم ، معلومه که دعای دسته جمعی زود میگیره ، شما گفتی خدا نگام نمیکنه ، خواستم یه تلنگر باشه برات تا از رحمت خدا ناامید نشی ، قصدم این بود که امیدت بیشتر بشه حلالم کن ، منم درس بزرگی گرفتم ممنونتم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
من از این ناراحت شدم که ختم صلوات رو گذاشتم حاجت بگیریم ولی گفته شد دیگه نمیگیرید آخه با امید بزرگی ...

عزیز من از اولش برای حاجت رواییت دعا کردم ولی چون گفتی خدا نگام نمیکنه گفتم اگه اینجوری فکر کنی خدا هم اینجوری نگات نمیکنه ، امام رضا میفرمایند خدا نزد گمان بندگان است ، منم مضمون حدیث ایشون رو گفتم ، خودت اینجوری گفتی و خواستم امیدت رو به خدا بیشتر کنی ، دیگه نمیخوام هیچی بگم شمشیر رو از رو بستی و میخوای بهم بگی که کارم اشتباهه ، خودم گفتم که درس گرفتم ، حالا فقط حلال کن من حرف دیگه ای ندارم ، ببخش اگه ناراحت شدی ، صد بار گفتم و دلیل حرفام رو هم گفتم ، ولی خدا به دلت آرامش بده انقدر ناراحتی که حرفامو بد برداشت میکنی ، قربونت برم قصدم امید دادن بود دوست نداشتم هیچ کی بگه خدا صدامو نمیشنوه اینجوری ناراحت میشم دوست دارم همه حالشون خوب باشه ، قربونت بشم فقط ببخش و بدون نیتم حال خوبته ، لطفأ ببخش و حلال کن

عزیز من از اولش برای حاجت رواییت دعا کردم ولی چون گفتی خدا نگام نمیکنه گفتم اگه اینجوری فکر کنی خدا ...

حلاِل کردم شما حق دارید من انقدری بدبختی دارم که دیگه با هر حرفی میشکنم

حلاِل کردم شما حق دارید من انقدری بدبختی دارم که دیگه با هر حرفی میشکنم

خدا نکنه بدبخت باشی ، اینا سرعت گیر زندگیه ، بعد از هر سختی آسانی است ، بعد از این سختیاست که خوشبختی قشنگه و مزه میده ، خدا خودش وعده داده بعد از هر سختی آسانیست ، برای آرامشت دعا میکنم ، خیلی دوست داشتم خواهرانه کمکت کنم ، ولی مثل اینکه ناراحتت کردم ، دلم شکست که نتونستم بهت آرامش بدم ولی حتمأ به شرط حیات و به شرط لیاقت سر نماز شب دعات میکنم ، انشاالله حاجت روا باشی