2789
عنوان

خیااانت

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 24 پست
اینجا سایت زنونه هست و فقط از خیانت مردا میگن در حالی که زنها هم دست کمی از مردا ندارن

هر دو طرف خیانت میکنن . مثل یکی از فامیلامون که عمر و جونش رو گذاشت برای زنش اما زنش خیانت کرد ، اونم چندبار . کل داراییش و ریخت به پاش اما زنش همه چیز و گرفت ازش حتی خونه رو ... 

مرد هم میشناسم همینجور 

زنش مریض شده ، ولش کرده ، رفته زن جدید گرفته ، خونه به نامش کرده براش لوازم خونه ی جدید خریده 

زن مریضش و انداخته بیرون ، زن جدیدش و اورده تو اون خونه 

هر دو طرف ، هم زن هم مرد خیلی کثیف شدن ..

تم جدید سایته لابد. یکی دو ماه طول می‌کشه تا از مد بیفته. قبلا تمهای متنوعی داشتیم، کتک، دعوا، خود ...

عزیزم واقعا خیانت وحشتناک هست 

خودم خیانت دیدم

تودروهمسایه هم خانمها میگن شوهرمون اینکاروکرده

انگار داره عادی میشه

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره نگفت چرا مردا این همه خیانت میکنن که گفت خیانت خیلی زیاد شده بعدشم برای خیانت مرده ت ...

گفت چقدر تاپیک خیانت زیاد شده،خب اینجا فقط تاپیک خیانت مردا میزنن،نه زنها

پس وقتی اینو میگه یعنی منظورش خیانت مردا هست

خدایا امیدوار بود آدمی به خیر کسان                                  مرا به خیر تو امید نیست،شر مرسان
هر دو طرف خیانت میکنن . مثل یکی از فامیلامون که عمر و جونش رو گذاشت برای زنش اما زنش خیانت کرد ، اون ...

آره خیانت دو طرفه هست

اما تو این سایت خیانت رو یه طرفه میدونن

میگن زنها اصلا خیانت نمیکنن یا تعدادشون انگشت شماره،انگار هر زنی که خیانت میکنه میاد به اینها خبر میده

خدایا امیدوار بود آدمی به خیر کسان                                  مرا به خیر تو امید نیست،شر مرسان

ولی به نظرم خیلی دارن خیانت و عادی سازی میکنن توی این سوشال مدیا 

جوک میسازن 

مسخره میکنن

راحت میان میگن ما با چندنفریم ..

خیلی فضای ترسناکی شده 

به قول مامانم روی مردم ، روی زن و شوهرا به هم باز شده که هر غلطی میخوان میکنن

گفت چقدر تاپیک خیانت زیاد شده،خب اینجا فقط تاپیک خیانت مردا میزنن،نه زنها پس وقتی اینو میگه یعنی من ...

نه منظورم هر دو بود 

پیام بعدم و میخوندین 

نوشتم خدا هم زن هم مردش و لعنت کنه

آره خیانت دو طرفه هست اما تو این سایت خیانت رو یه طرفه میدونن میگن زنها اصلا خیانت نمیکنن یا تعداد ...

شما فقط سایت و نگاه نکن ، هممون اطرافمون داریم زنش هم میبینیم 

تو سایت تعداد مردا کمه وگرنه اونا هم میگفتن 

ولی توی جامعه ما چند سالیه زن ها هم خیلی زیاد رو به خیانت اوردن 

قبلا خیلی کمتر بوده 

الان دیگه یاد گرفتن با یه خیانت و اجرا گذاشتن مهریه کار و تموم کنن ...

شما ناراحت نشو ، من کلی دارم حرف میزنم

شما فقط سایت و نگاه نکن ، هممون اطرافمون داریم زنش هم میبینیم  تو سایت تعداد مردا کمه وگرنه او ...

همون قبلا هم زنها کم نبودن منتها رو نمیشده

من ناراحت نمیشم اما اینجا زنها مردا رو دیو دوسر میدونن

چندسال پیش یه زن متاهل با یه پسر رابطه داشت،شوهر زنه اومده بود خونه دیده بودشون

شوهره رو کشته بودن انداخته بودن تو چاه کنار شهر،بعد از چند روز پیداش کردن

پسره رو اعدام کردن و برای زنه هم حبس ابد نوشتن

مگه بدتر از این هم داریم؟

همون قبلا هم زنها کم نبودن منتها رو نمیشده من ناراحت نمیشم اما اینجا زنها مردا رو دیو دوسر میدونن ...

والا بعضی آقایون دیو دو سر هستن .. 

بعضی خانم ها هم همین طور 

ما تو شهر خودمون یه زنه متاهل با دوست شوهرش خیانت کرده بود ، شوهره اینارو با هم میبینه 

بعد تا میاد سمتشون که رفیق و بزنه ، اینا سوار ماشین میشن و فکر کنم با ماشین از روش رد میشن !! شوهره میمیره اخرش پسره اعدام شد. اون زنیکه آشغالم مهریه اش و گذاشت اجرا و دست بچه اش و گرفت و رفت خارج بی همه چیز 

بیچاره پدر شوهرش گفته بود اگه مهربه ات و نگیری و بمونی با بچت ، خودم خرجت و میدم مراقبتم ! تو فقط نوه من و نبر 

میبخشمت 

زنیکه هم دقیقا برعکسش و انجام داد ! 

یادم افتاد اعصابم خورد شد ... 

بله برادر من ما هم اینجوریش و دیدیم ...

والا بعضی آقایون دیو دو سر هستن ..  بعضی خانم ها هم همین طور  ما تو شهر خودمون یه زنه مت ...

درسته من نگفتم مردا همشون عالی هستن

اما اینجا همه مردا رو دیو دوسر میدونن نه بعضیا رو

آره بعضی از زنها خیانتها و کارهایی میکنن که هزار برابر بدتر از مردا هست