2777
2789
عنوان

سهام عدالت

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 60 پست
بابا پارسال رفتم یارو سایت یه خورده بالا و پایین کرد گفت اصلا سهام نداری هیچی نمیاره زده صفر کلی پول ...

اره جا دیگه برو.فردا منم می‌خوام برم ببینم فروش هست سهاممو بزارم برا فروش

کاربری دست دونفر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من نمیدونم اون ولی رو برگه زده یک تومنی

کاری ب برگه نداشته باش شما از پدرت بپرس اون زمان بجز سهام دولت خودش پولی هم روش گذاشته یا نه اونوقت میفهمی که سودی که گرفتی درسته یا کم

کاری ب برگه نداشته باش شما از پدرت بپرس اون زمان بجز سهام دولت خودش پولی هم روش گذاشته یا نه اونوقت ...

میگه یادم نیست بعدش میگن فقط یادسون دوستش گفته نفری یه تومن بده برات سهام بکیذم دادن رو برگه زده یه تومنی

عهههه ممنون عزیزم از راهنماییت نمیدونی از چه طریقی میتونم بفهمم

خواهش میکنم عزیزم

قبلا یه سامانه بود با گوشی میرفتم نگاه میکردم. حتی یادمه شبا هم اونجا تغییر دادم که سود به یه حساب دیگه واریز بشه. نمیدونم الان هم هنوز هست یا بسته شده. 

یه سرچی توی نت بکن ببین چیزی پیدا نمیکنی. بنویس سامانه سهام عدالت

خواهش میکنم عزیزم قبلا یه سامانه بود با گوشی میرفتم نگاه میکردم. حتی یادمه شبا هم اونجا تغییر دادم ...

آره حتی برای خودم و ماذرم اینا واریز نمیشد خودم شبا درست کردم ولی هرچی میزنم نمیاره چه قدر سهامم فقط واریزی میزنه