2821
2789
منم شاید مهمون دعوت کنم اما هنوز تصمیم نگرفتم چی بپزم  اما دلمه حتما میزارم کنارش یه عذای دیگه

اره دلمه خیلی خوبه با مثلا مرغ سرخ شده 

یا مرغ مجلسی ولی خب من میگم مرغ سرخ شده خوبه چون دلمه خودش برنج داره دیگه لازم نیست برنج بزاری

اره دلمه خیلی خوبه با مثلا مرغ سرخ شده  یا مرغ مجلسی ولی خب من میگم مرغ سرخ شده خوبه چون دلمه ...

تا حالا دلمه درست نکردم خیلی خوشمزه میشه سخته درست کردنش 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره دلمه خیلی خوبه با مثلا مرغ سرخ شده  یا مرغ مجلسی ولی خب من میگم مرغ سرخ شده خوبه چون دلمه ...

دلمه غذای اصلی حساب نکن

کم درست کن

یکی دوتا دیس بزار توی سفره 

غذای اصلی خوب بزار 

مگه نفری چندتا دلمه میخورن که برنجش میگید زیاده؟؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
دلمه غذای اصلی حساب نکن کم درست کن یکی دوتا دیس بزار توی سفره  غذای اصلی خوب بزار  مگه ...

اخه می‌دونی ما کمیم منو شوهرم دو نفر اونام دو نفرن برادرم کوچیکه خواهرم کوچیکه اینجوری میشه که غذا میمونه مام کلا عادت داریم غذای مونده نخوریم 

اخه می‌دونی ما کمیم منو شوهرم دو نفر اونام دو نفرن برادرم کوچیکه خواهرم کوچیکه اینجوری میشه که غذا م ...

نفری ۲تا دونه درست کن 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
 چرا عزیزم مگه چقدر کار داره 😳

اگر فقط برگ باشه زیاد

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز