2777
2789

دوس دارم کلاس موسیقی برم ک خیلی گرونه

کلاس ارایشگری که خیلیییی گرونه

دماغمو عمل کنم که خیلییییی گرونه

لباسای شیک هم که خیلیییی گرونه

فعلا فقط باشگاه میرم و کلاس شنا ماهی  ۳ ۲ تومن خرج میشه

حقوقم ۸ تومن ! یعنی بخوام این کارارو کنم دوسال طول میکشه کم کم بهشون برسم بدون یه قرون پس اندازه برا اینده

بگو ببینم چه جوری هم سر کار میری هم باشگاه

و حتی آن که گمان میکنی امن تریت پناهگاه را در قلبش داری چنان ان پناه را بر سرت اوار میکند که تا مدت ها قلبت در گیجی و سرگردانی به سر میبرد.....................................‌..‌.‌‌.....ما گناه را نمیبینیم مگر ان که زنی مرتکب ان شود...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما بودین  پولاتونو خرج میکردین واسه این چیزا؟ دیگه هیچ پس اندازی نمیمونه بابامم فوت کرده

باید واسه ایندتم فکری کنی..

لباس شیک دو سه دست بگیری مراقبت کنی همش نمیخاد 

عمل دماغ و کلاس موسیقی واجب نیس

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چندسالته؟

شغلت چیه؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

باید واسه ایندتم فکری کنی.. لباس شیک دو سه دست بگیری مراقبت کنی همش نمیخاد  عمل دماغ و کلاس م ...

😞 خونمونم پایین شهره دلم میخواد چارتا جای خوب برم از محلمون متنفرم

😞 خونمونم پایین شهره دلم میخواد چارتا جای خوب برم از محلمون متنفرم

پس پولات جمع کن

به فکر آیندت و استقلالت باش. کلاس موسیقی برات نون و آب نمیشه.پس انداز کن برا خودت . به فکر خرید خونه و زمین باش

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اخه با این حقوق نمیشه

تو سعیتو بکن. نگو نمیشه. تا اونجایی که میتونی پس انداز کن. بعدا تو زندگیت هم به دردت میخوره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را