2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از من بدتری یعنی حالا تو اول بگو بعد منم بگو یا من اول بگم؟

یه اتفاقی پیش اومده تو خانواده همه باهام بد شدن حتی مادرم که عزیزتر از جونمه😭حالم از خودم بهم میخوره

چرا دلیل زندگیتو عوض نمیکنی چرا نمیخوای زندگی کنی؟

نمیتونم و نمیخوام که بتونم من فقد اونو میخام اون نیست و من دارم ب زندگیم ادامه میدم و حتی احتمال اینکه ب زودی ازدواج کنمم هس ولی ب این زندگی نمیگن این زندگی نیس من فقد با اون زنده بودم و زندگی میکردم 

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
یه اتفاقی پیش اومده تو خانواده همه باهام بد شدن حتی مادرم که عزیزتر از جونمه😭حالم از خودم بهم میخور ...

دفیقا ی اتفاقی برای من افتاده مامان و بابامم با من بدشدت الان خوبن چون دیگ ازدواج کردم ولی چ فایده من واقعا خستم الان دیگ برام مهم نیس کی چ فکری داره 

مثلا الان ک خونه مامانمم بدون دلیل همیشه خواهرم میره تو اتاق درو میبنده از منم کوچیکتره ولی مستقل یعنی خوب میدونه داره چیکار میکنه و اخلاق و حساسیت منم میدونه ولی با این حال میره تو اتاق هر وقت میام.

قبلا خیلی حرصشو خوردم خودمو کوچیک کردم ولی الان دیگ برام مهم نیست.هیچکس مهم نیست دیگ

اگ بخوای ب حرف بقیه فک کنی حتی پدر مادرت وقتتو تلف کردی فقط و فقط فکر خودت باش

چون بخودت میای میبنی شدی ی ادم افسرده ک بخاطر دیگران حال خودشو خراب کرد

همین که نمیخوای کارتو خراب میکنه بی خیال

حتی اگ همین الان یه علمی کشف بشه و بگن بیا مغزتو پاک کنیم و تمام خاطراتتو حذف کنیم قبول نمیکنم....اون تنها دلخوشی من بود و حتی الانم با فکر کردن بهش و بغل کردن عکساش زندگیمو میگذرونم

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
ا میتونستبم ک  اینحا نبودیم

میتونی

خودتو جمع کن

مگه من نبودم 

من دیروز شنیدم کسی که دوسش داشتم نامزد کرده و یکشنبه هم عقدشه

ولی خودمو به کولی بازی نمیزنم که هیچ برگردم عقب هم عمرا حتی علاقه مند بشم بهش