2777
2789
عنوان

اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 27 پست
وایی منم ۶ ام پریود شدم خیلی استرس دارم ببینم این ماه چی میشه 

تاریخ موعد دی ماهت کیه؟ فک کنم باهم باشیم

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه دیشبم زعفران و رازیانه و تخم گپشنیز دم کردم اما اثلا خون ریزی ندارم همش لکدقهوه ای

خب شاید باردار باشی آخه ای کاش زعفرون نمی‌خوردی

ی بیبی بزن دیگه

مخصوصا الان ک لکه بینی داری قطعی معلوم میکنه بارداری با ن

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
۴ ام شما هم دارو مصرف کردی

من ۶ دیم

ن ولی ۱۴ سیکل رفتم سونو 

گفت تخمک آزاد کردی

منم ۱۱.۱۲ با ۱۴.۱۵ سیکلم اقدام داشتم..

شما چ دارویی مصرف کردی 

من ۶ دیم ن ولی ۱۴ سیکل رفتم سونو  گفت تخمک آزاد کردی منم ۱۱.۱۲ با ۱۴.۱۵ سیکلم اقدام داشتم.. ...

لتروزول و آمپول آزاد سازی منم روز ۱۳ سونو رفتم فولیکول ۲۴ داشتم همچیم عالی بود خیلی امید دارم انشالله جفتمون باردار باشیم

لتروزول و آمپول آزاد سازی منم روز ۱۳ سونو رفتم فولیکول ۲۴ داشتم همچیم عالی بود خیلی امید دارم انشالل ...

خیلی عالیه ب احتمال زیاد بارداری این ماه

ان‌شاءالله

شما میدونی کورپوس لوتئوم چیه؟

خب شاید باردار باشی آخه ای کاش زعفرون نمی‌خوردی ی بیبی بزن دیگه مخصوصا الان ک لکه بینی داری قطعی م ...

تا فردا صب میکنم میزنم دیگه ببینم چی میشه چون روز ۱۲ و ۱۴ سیکلم نزدیکی داستم

ی مامان کوچولو دهه هشتادی🤪💌
نه والا تا حالا نشنیدم گوگل سرچ نکردی

ی جا بقایای تخمک آزاد شده

ی جا نوشته ممکنه نشانه بارداری باشه و ..

ی سوال دیگه🙊

ممکنه سایز فولیکول کوچیک باشه اما تخمک ازش آزاد بشه؟ یا حتما باید ب سایز خوب برسه؟

ی جا بقایای تخمک آزاد شده ی جا نوشته ممکنه نشانه بارداری باشه و .. ی سوال دیگه🙊 ممکنه سایز فولیک ...

فک کنم بالای ۱۷ خوب باشه ولی باز هرچی خدا بخواد همون میشه مورد بوده با پایینترم بارداری صورت گرفته

فک کنم بالای ۱۷ خوب باشه ولی باز هرچی خدا بخواد همون میشه مورد بوده با پایینترم بارداری صورت گرفته

نمیدونم اصلا سایز فولیکولم چند بوده فقط میدونم آزاد شده..

اگر کورپوس لوتئوم بقایای تخمک آزاد شده باشه، زده بو. سایزش ۱۷ میلیه.. احتمالا ۱۷.۱۸ بوده فولیکولم

نمیخوای‌بی‌بی بزنی من یکی گرفتم جرات ندارم بزنم میگم الان زوده

برا من ک خیلییی زوده

۹ روز قبل از موعدمه، ولی نزن بنظرم

حداقل بذار دو روز قبل موعد

علائم داری؟