zohre8171 مدیر عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 1002 عنوان اقدامی ها | مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 27 پست بیایم همه یه صلوات و یه دعا هم ک شده براهم کنیم مثبت باشه اقدام هامون ... نفری یه صلواتم ک باشه کلی دعا جمع میشهب حق حضرت زهرا و علی اصغرهرکس چشم به راه و انتظار میکشه،خدا جوابشو بده دنیام همسرم 🤍بمونی برام بهترینم🤍 1402/09/24 | 19:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hosna_34568 عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 3103 وایی منم ۶ ام پریود شدم خیلی استرس دارم ببینم این ماه چی میشه تاریخ موعد دی ماهت کیه؟ فک کنم باهم باشیم انشاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
سوپ_ورمیشل عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 858 تاریخ موعد دی ماهت کیه؟ فک کنم باهم باشیم ۴ ام شما هم دارو مصرف کردی
hosna_34568 عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 3103 نه دیشبم زعفران و رازیانه و تخم گپشنیز دم کردم اما اثلا خون ریزی ندارم همش لکدقهوه ای خب شاید باردار باشی آخه ای کاش زعفرون نمیخوردیی بیبی بزن دیگهمخصوصا الان ک لکه بینی داری قطعی معلوم میکنه بارداری با ن انشاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
hosna_34568 عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 3103 ۴ ام شما هم دارو مصرف کردی من ۶ دیمن ولی ۱۴ سیکل رفتم سونو گفت تخمک آزاد کردیمنم ۱۱.۱۲ با ۱۴.۱۵ سیکلم اقدام داشتم..شما چ دارویی مصرف کردی انشاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
سوپ_ورمیشل عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 858 من ۶ دیم ن ولی ۱۴ سیکل رفتم سونو گفت تخمک آزاد کردی منم ۱۱.۱۲ با ۱۴.۱۵ سیکلم اقدام داشتم.. ... لتروزول و آمپول آزاد سازی منم روز ۱۳ سونو رفتم فولیکول ۲۴ داشتم همچیم عالی بود خیلی امید دارم انشالله جفتمون باردار باشیم
hosna_34568 عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 3103 لتروزول و آمپول آزاد سازی منم روز ۱۳ سونو رفتم فولیکول ۲۴ داشتم همچیم عالی بود خیلی امید دارم انشالل ... خیلی عالیه ب احتمال زیاد بارداری این ماهانشاءاللهشما میدونی کورپوس لوتئوم چیه؟ انشاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
shirinnnngn عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 509 خب شاید باردار باشی آخه ای کاش زعفرون نمیخوردی ی بیبی بزن دیگه مخصوصا الان ک لکه بینی داری قطعی م ... تا فردا صب میکنم میزنم دیگه ببینم چی میشه چون روز ۱۲ و ۱۴ سیکلم نزدیکی داستم ی مامان کوچولو دهه هشتادی🤪💌
سوپ_ورمیشل عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 858 خیلی عالیه ب احتمال زیاد بارداری این ماه انشاءالله شما میدونی کورپوس لوتئوم چیه؟ نه والا تا حالا نشنیدم گوگل سرچ نکردی
hosna_34568 عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 3103 نه والا تا حالا نشنیدم گوگل سرچ نکردی ی جا بقایای تخمک آزاد شدهی جا نوشته ممکنه نشانه بارداری باشه و ..ی سوال دیگه🙊ممکنه سایز فولیکول کوچیک باشه اما تخمک ازش آزاد بشه؟ یا حتما باید ب سایز خوب برسه؟ انشاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
سوپ_ورمیشل عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 858 ی جا بقایای تخمک آزاد شده ی جا نوشته ممکنه نشانه بارداری باشه و .. ی سوال دیگه🙊 ممکنه سایز فولیک ... فک کنم بالای ۱۷ خوب باشه ولی باز هرچی خدا بخواد همون میشه مورد بوده با پایینترم بارداری صورت گرفته
سوپ_ورمیشل عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 858 ی جا بقایای تخمک آزاد شده ی جا نوشته ممکنه نشانه بارداری باشه و .. ی سوال دیگه🙊 ممکنه سایز فولیک ... نمیخوایبیبی بزنی من یکی گرفتم جرات ندارم بزنم میگم الان زوده
hosna_34568 عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 3103 فک کنم بالای ۱۷ خوب باشه ولی باز هرچی خدا بخواد همون میشه مورد بوده با پایینترم بارداری صورت گرفته نمیدونم اصلا سایز فولیکولم چند بوده فقط میدونم آزاد شده..اگر کورپوس لوتئوم بقایای تخمک آزاد شده باشه، زده بو. سایزش ۱۷ میلیه.. احتمالا ۱۷.۱۸ بوده فولیکولم انشاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
hosna_34568 عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 3103 نمیخوایبیبی بزنی من یکی گرفتم جرات ندارم بزنم میگم الان زوده برا من ک خیلییی زوده۹ روز قبل از موعدمه، ولی نزن بنظرمحداقل بذار دو روز قبل موعدعلائم داری؟ انشاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹