2777
2789
عنوان

یه (برای منم) بنویسید برا هم دعا کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 61 پست

خدای بزرگ جزتو از ناراحتی های من کسی با خبر نیست 

یه وقتا خجالت میکشم باوجود چون تویی توی زندگیم هنوز حس ناامیدی و ترس دارم ولی چه کنم دلم زود میگیره 

تو همه چیو می‌دونی همه زندگیمو همه خواسته هامو دلم رو روشن کن خواهش میکنم خیلی بهت نیاز دارم مثل همیشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من و پسرم محمد خیلی محتاج دعاتونم براتون صلوات میفرستم انشاللا به حق این شبا حاجات دلتون بگیرید از خدا و وساطت

تت حضرت زهرا

بیمااااارم تو مسیحااایی بر دردم شفا بده (مولانا بقیه اللله ..😭😭😭

ایشالا همه حاجت روا بشن شما هم برام منم دعا کنید به حق این روزها حاجت دل منم به حق دل شکستون دعا کنید امسال منم کنکور قبول بشم برسم به پزشکی مثل پارسال نشه اذیت نشم

اسمم نسیم اسم خواهرم نگار 

میشه برامون دعا کنید که برآورده بشه حاجتمون 

برای دوستان دعا کنید . @نون_بربریییی     @جوجه_کوکی   و دوستش کینگ_استار @دخ ...

ممنون. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

لطفا از خدا برام شوهر خوب و یکی از چهار حاجت امضام و تعجیل در ظهور امام زمان رو بخواین. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

برای @ملوسکتونم1  

@جان_و_جهانم  

@نون_بربریییی  

@دردونمه  

@bibigolll  

برای @مهرو_جان  

@دختر_اردیبهشتم  

@maariii7  

@اعتصامی  

@تاپ_تاپ_خمیر