2821
2789
بفرما

میشه منم سوال بپرسمن؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله

حس بهراد به من چیه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
قد متوسط پوست گندمی چشای قهوه ای موهای لخت

درسته

روش کراشم فامیله

میخوام بدونم دوست دختر داره

از کسی خوشش میاد یا نه

از من خوشش میاد.بهم حسی داره

چرا لج کرده

بهش بیشنهاد بدم خوبه یا بزارم خودش بیشنهاد بده

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg

دوست داره

یعنی روم کراشه؟

میتونی خصوصیات چهره اشو بگی

درسته روش کراشم فامیله میخوام بدونم دوست دختر داره از کسی خوشش میاد یا نه از من خوشش میاد.بهم حس ...

دوست دختر داره ولی صرفا برای سرگرمی

بله 

نمیدونم شمارو دوست داره یا ن ولی ته دلشون دوس داره دلتونو ب دست بیاره

پیشنهاد نده

دانشجو

2824
2823
2791
2779
2792