2777
2789

برای توبه باید از ته دل پشیمون بود، اون کار رو ترک کرد ، و به جایش کار خیر انجام داد و چیزی هم هست که توفیق و همت میخواد ، من الان دارم تجربه خودم رو میگم ، هیچکی پاک از گناه نیست همه ما اشتباه می‌کنیم خود من شده کار اشتباهی داشتم(یکی دوتا هم نه ها زیاااد🥲) همش زبونی توبه کردم اما دوباره انجام دادم خب این که دیگه نشد توبه ولی شده اشتباهی رو برای همیشه بزارم کنار ان شاءاللّه دیگه تکرار نکنم

و اینکه نباید از روی عمد گذاشت برای موقع مرگ و گفت حالا اون موقع توبه می‌کنم اما یوقتی هست یکی یه عمر یه اشتباهی کرده لحظه های آخر پشیمونه از ته دل اگر جزء اعمالی که جبران میخوان نباشه ( مثلاً خودم خیلی نماز قضا دارم باید به جا بیارمش تا توبم قبول بشه) و حق الناس نباشن (خدا از حق خودش بگذره از حق بنده هاش نمی‌گذره) و توبه کننده واقعاً پشیمون باشه ان شاءاللّه توبه قبوله 

چ تجربه سختی ،یه سوال داشتم این تجربه چ تاثیری روی زندگیتون گذاشت اصلا تاثیر داشت یا نه  دوس دا ...

اره تاثیر که خیلی زیاد داشت.. 

البته نه اینکه گناه نکنم دیگه متاسفانه 😫😫😫 اما دیگه مثلا برای هیچ‌چیز حرص و‌جوش نمیخورم سعی میکنم لحظه هامو زندگی کنم از بودن کنار بقیه واقعا اخساس لذت میکنم حسشون میکنم و روی رفتارام یک مقدار محتاطتر شدم سعی میکنم تاجایی که بتونم نمازهای قضام رو بخونم... 

ا

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی من شنیدم یه روایت هست که میگه شخصی درحال مرگ بوده و بخاطر گناهانش پیامبر بهش میگه بگو لا الا اله الله تا بخشیده بشی و اون فرد هم همین رو میگه و بعد میمیره...و پیامبر به خانواده فرد میگه بخشیده شده...

عفونت زخم ها به مغز استخوان رسیده است . .