2777
2789
راجب برادرشوهر منم با خانواده همسرم ۸ ماه قهرم برام مردن دیک  هيچوقت باهاشون آشتی نمکنم کثافت ت ...

خیر نبینن

یادتـــ باشـد بخـوابـمـ ڪہ آمـدے بیـدارمـ ڪنے تا ببـوسمتـــ "پــــــــــــــــــدر🖤"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روز میزنم سینه براشون بلایی سرشون بیاد چون بدجور بهم فوش دادن سر هیج 

عزیزم بمیرم الهی

مشخصه خیلی بهت آسیب زدن

یادتـــ باشـد بخـوابـمـ ڪہ آمـدے بیـدارمـ ڪنے تا ببـوسمتـــ "پــــــــــــــــــدر🖤"
راجب برادرشوهر منم با خانواده همسرم ۸ ماه قهرم برام مردن دیک  هيچوقت باهاشون آشتی نمکنم کثافت ت ...

باور میکنی برادر شوهرم رسما بهمون گفت مفت خور

من میخرم اینا میخورن چون نظامی هست از اتکا مواد غذایی میگیره واسه مادرشوهرم اینا 

یبار تو شهرستانمون یه باغ انار هست بعد میوه هارو اورده بودن ادارشون اینم خریده اورده واسه خونه مادرشوهرم ما داشتیم میخوردیم فرداش با نامزدش حرف میزد اره فلان چیزو خریدم من نمیخورم اونا میخورن دوست ندارم باهاشون هم سفره بشم و..😑😑

حالم بهم میخوره یعنی

متاهل 
باور میکنی برادر شوهرم رسما بهمون گفت مفت خور من میخرم اینا میخورن چون نظامی هست از اتکا مواد غذایی ...

به خودم قول دادم حتی اگه تخمه هم بخره لب بهش نزنم 

امروزم گرفته بود اصلا یدونه هم نخوردم

متاهل 
به خودم قول دادم حتی اگه تخمه هم بخره لب بهش نزنم  امروزم گرفته بود اصلا یدونه هم نخوردم

ماوتو یه اپارتمان هستیم ۸ ماه قهریم از کنارم رد میشن تف میندازم زمین چون سر هیچ چنان فوش های بهم دادن تا قیامت فراموش نمکنم 

بهترین راه قطع رابطه در آرامشی بخدا

نمیشه که هردوتامون نامزدیم و خونه مادرشوهرم حداقل هرماه باهم رودرو میشیم بذار ازدواج کنن اولین کارم اینه قطع رابطه کنیم چون اینجوریکه میبینم نه اونا دلخوشی از ما دارن نه من و نامزدم از اینا دلخوشی داریم 

هنوز اینارو به نامزدم نگفتم بگم دیگه بدتر باهاشون سرسنگینتر میشه

متاهل 
ماوتو یه اپارتمان هستیم ۸ ماه قهریم از کنارم رد میشن تف میندازم زمین چون سر هیچ چنان فوش های بهم داد ...

بهترین کاروکردی بهترین کار 

ولی من نمیدونممم چرا اصلا در مورد من و نامزدم اون حرفارو زدن درحالیکه ما هیچ بدی درحقشون نکردیم حداقل من به برادر شوهرم بدی نکردم

متاهل 
نمیشه که هردوتامون نامزدیم و خونه مادرشوهرم حداقل هرماه باهم رودرو میشیم بذار ازدواج کنن اولین کارم ...

وای هنوز اول راهی خدا کمکت کنه از من میشنوی هيچوقت  شریک خاتواده همسرت نشو چون عزت احترام حریم ها همه میشکنه و دیگ بی ارزش میشه همه چیز حتی حرمت یه سلامم ندارین باهام هرچ دور تر بهتر

بهترین کاروکردی بهترین کار  ولی من نمیدونممم چرا اصلا در مورد من و نامزدم اون حرفارو زدن درحال ...

ببین تجربه بهم ثابت کرده کسی از کسی حسادت کنه هر طور شده نیش خودشو میزنه ک طرف آذیت کنه بدون تو چیزی داری ک جاری نداره 

وای هنوز اول راهی خدا کمکت کنه از من میشنوی هيچوقت  شریک خاتواده همسرت نشو چون عزت احترام حریم ...

نامزدم قبلا با برادرشوهرم ماشین شریکی داشتن که ۸۰ درصد واسه نامزدم بود و ۲۰ درصد واسه برادرشوهرم

تازگیا نامزدم پولش و سهمشو داده 

ولی اونا هنوز نتونستن ماشین بگیرن چون خواههرشوهرمم بهشون باید پول بدن

الان نمیدونم چون شوهرم سهمشو داده باهامون دشمن شدن یا قبلا هم این کینه و حسادت بوده 

منم چون با جاریم همسنم به هر حال بین دوتامون رقابت هست

متاهل