2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 84 پست

اینکارو نکن 😂

با اینکه همجنس خودمه ولی خب نتیجه جالبی نیست اگه میخوای باید بزاری بعد از زندگی مشترک که به شناخت کافی ازش برسی‌یا حداقل بدونی حقشه زحمت کشیده نه اینکه از قبل بزنی

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

کاش‌مهریه‌خانمها‌نصف‌بدن‌مرد‌باشه‌تانتونه‌کاری‌کنه

اونی که داره باهات زندگی میکنه کل بدنتو داره ! 

وقتی ازت ببُره و بخواد طلاق بگیره و مهرشو بذاره اجرا !

نصف تنتو میخواد چیکار 😂😂

برج بلند تو اوج تباهی بود .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم‌گفتم‌تایه‌هفته‌فرصت‌داری‌فکراتو‌بکن‌.من‌۱۴‌سکه‌بیشترنمیتونم‌قبول‌کنم‌.

من به جا دختره بودم ، درجا با یه کلفت جوابتا میدادم 

بر ا خواهر خودت  ۱۴ سکه میبرید که برا دختر مردم نسخه میکنید 

طرف خیلی زرنگ . خونه رو راحت می تونه بگیره برای همین ب مهریه اعتقاد نداره خخخ

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
اونی که داره باهات زندگی میکنه کل بدنتو داره !  وقتی ازت ببُره و بخواد طلاق بگیره و مهرشو بذار ...

شایدباورش‌برات‌سخت‌باشه‌اخه‌نمیتونه‌نصف‌بدنمو‌ببره

طرف خیلی زرنگ . خونه رو راحت می تونه بگیره برای همین ب مهریه اعتقاد نداره خخخ

هزار‌افرین‌.میخوادمیانبر‌ بره‌.حالا‌فهمیدم‌چرا‌میگه‌به‌مهریه‌اعتقادی‌ندارم‌.ممنون‌ازشما

شایدباورش‌برات‌سخت‌باشه‌اخه‌نمیتونه‌نصف‌بدنمو‌ببره

ما فامیلمون ازدواج کردنی ۳ دنگ خونه مهریه زد

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
هزار‌افرین‌.میخوادمیانبر‌ بره‌.حالا‌فهمیدم‌چرا‌میگه‌به‌مهریه‌اعتقادی‌ندارم‌.ممنون‌ازشما

اره دیگ چون گرفتن مهریه دردسر داره پیگیری وکیل ... 

ولی خونه خیلی راحته راحتتتتت. حالا اینم شاید شما نمیخواد خواست شما رو دس بسر کنه یا قصدش اینه تیری در تاریکی حالا شاید بگیره و قبول کنی خخ

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
اره دیگ چون گرفتن مهریه دردسر داره پیگیری وکیل ...   ولی خونه خیلی راحته راحتتتتت. حالا ا ...

۱۴‌سکه‌گفتم‌اگه‌قبول‌کرد‌میرم‌واسه‌عقد‌.اگه‌گیر‌داد‌به‌خونه‌.میگم‌خداحافظ

استارتر خدایی خونه هم زیاده ، ۱۴ تا هم کمه 

اگه‌کسی‌قصدش‌زندگی‌مشترک‌و‌ وفاداری‌وعشق‌باشه‌۱سکه‌هم‌قبول‌میکنه‌.ولی‌اگه‌کاسب‌باشه‌۵۰۰‌سکه‌یاخونه‌از‌ ادم‌میخواد

اگه‌کسی‌قصدش‌زندگی‌مشترک‌و‌ وفاداری‌وعشق‌باشه‌۱سکه‌هم‌قبول‌میکنه‌.ولی‌اگه‌کاسب‌باشه‌۵۰۰‌سکه‌یاخونه‌ا ...

خب چطور به تو اعتماد کنه با ۱۴ تا سکه !؟! خدایی فک کن خواهر خودت بود ، میتونی سریع طلاق بدی ، واقعا منطقی نیس 

خب چطور به تو اعتماد کنه با ۱۴ تا سکه !؟! خدایی فک کن خواهر خودت بود ، میتونی سریع طلاق بدی ، واقعا ...

خواهرهای‌خودم‌به‌نیت‌۵تن‌هرکدومشون‌۵سکه‌مهرشونه‌.خیلیم‌زندگیشون‌خوب‌وعالیه‌.