2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 84 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم ادیت نشی.دوتاتون از اون وربوم افتادین ۱۴سکه خیلی کمه خونه بدون شناخت خیلی زیاده

علی‌جون‌.مهریه‌یعنی‌هدیه‌ازطرف‌مرد‌‌.نباید‌خانمها‌چونه‌بزنن

اینکه میگه مهریه نمیخوام اما خونه رو بزن به نامم که از مهریه هم بیشتره چون مهریه تا بری و بگیری طول میکشه و اینکه حق طلاق نداشته باشه هم مرد معمولا میگه مهریه رو ببخش تا طلاقت بدم اما خونه دیگه خیلی خیالش راحته والا من با اینکه زنم موافق نیستم مرد خونه به نام بزنه همون اول حالا بعد چند سال زندگی و برای جبران زحمات زن میشه ولی همون اول نه مهریه حداقل ۱۱۴ تا بهتره البته ۱۴ تای شما هم خیلیییی کمه مهریه باید اونقدری‌باشه که زن بتونه باهاش مسکن تهیه کنه

من پسر بودم قبول نمیکردم به نام بزنم بعدا تو زندگی مشترک با توجه به شناختی که به دست میاری میتونی به نام بزنی ولی از همین اول کار ریسک خیلی بزرگیه

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚
اینکه میگه مهریه نمیخوام اما خونه رو بزن به نامم که از مهریه هم بیشتره چون مهریه تا بری و بگیری طول ...

مسکن‌چی‌تهیه‌کنه‌.خوب‌بامن‌‌که‌خونه‌دارم‌زندگی‌میکنه

اونوقت‌میگن‌چرا‌ازدواج‌کم‌شده‌‌.من‌گفتم‌شایدخانواده‌سنگ‌میندازن‌جلو‌پای‌جوانها‌.ولی‌خانمها‌مهریه‌بالا‌میخوان‌پسرها‌پشیمون‌میشن‌.