2821
2789
این اعتقاد شماس ربطی به زندگی مشترک نداره ولی اعتقاد من با اینکه خودم شاغل میشم این نیست 

ببین وقتی ازدواج میکنی

این کاملا عادیه ک ی جاهایی شوهرت مشکلی داشت توام کمکش کنی!یجاهایی کم آورد تو کمکش کنی

چون اونم همین کارو واست میکنه

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻

من حتما کمک خواهم کرد ولی خب دویت ندارم از لحاظ مالی به من وابسته باشه. درامدش کمتره. 

خونه کوچک و ماشین ۲۰۶ مدل ۹۰ داره. شغل هم داره ولی شغلش پردرامد نیست. خونه اشم باباش براش خریده. میترسم بعدا بابت خونه کلی توقع داشته باشن

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زندگی مشترک اسمش با خودشه اگر زن هم کار می‌کنه توی خرج خونه هم باید شریک باشن 

اعتقاد من اینجوری نیست 

به شخصه ترجیح میدم به عنوان خانوم کمتر کار کنم در آینده و حتی درآمدم از همسرم کمتر باشه خرجی ماهانم از همسرم باشه و درآمدم اضافه بر ماهانه باشه که طبیعتا میمونه و سرمایه میشه 

اینجوری هم احساس زنونگی بیشتری دارم و هم همسرم مردونگی بیشتر 

تینا tt

ببین وقتی ازدواج میکنی این کاملا عادیه ک ی جاهایی شوهرت مشکلی داشت توام کمکش کنی!یجاهایی کم آورد تو ...

درسته 

اما نه همیشه و در حدی که نقش زن و مرد بودن تو خانوادمون جابجا بشه

تینا tt

درآمدت چقده؟و از خودت چی داری؟اون درآمدش چقده و چی داره ؟

من درامد دارم وضع پدرم خیلی خوبه. همه درامد خودمو خرج خودم میکنم. یه ماشین دارم. یکم پس انداز و ...

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
زندگی مشترک ینی همه چی مشترک اونم میتونه بگه منم رو همین اعتقادم

ببین موافق نیستم اصلا زنی اگر کار میکنه و شاغله پولی که درمیاره برای خودشه اینکه بعضی از خانومها مخارجی رو بر عهده میگیرین این وظیفشون نیست لطفشونه هستن مردایی که قدر این کارو میدونن 

دادن خرج خونه و زندگی با مرده زن هم میتونه توی خرید بعضی موارد مثل وسایل خونه یا گاهی خوراک شریک بشه اما اینکه برابر باشن نه اصلا این طرز فکر درستی نیست یک خانوم پا به پای همسرش کار کنه بیرون از خونه و داخل خونه هم خانه داری کنه و بچه هارو بزرگ کنه ...از اخرم مثل ی مرد بادرامدش رفتار بشه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

ببین موافق نیستم اصلا زنی اگر کار میکنه و شاغله پولی که درمیاره برای خودشه اینکه بعضی از خانومها مخا ...

ن من منظورم اینه گاهی نیازه ک زن هم کمک کنه ممکنه شوهر ی تایمی مریض شه ی تایمی کم میاره ی تایمی خسته شه

و...

ایم تایما وظیفه زنه کمک کنه ب شوهرش

وگرنه ک معلومه اینا وظیفه شوهره ن زن

ن من منظورم اینه گاهی نیازه ک زن هم کمک کنه ممکنه شوهر ی تایمی مریض شه ی تایمی کم میاره ی تایمی خسته ...

شما تغییر عقیده یا جمله ی قبلتو درس نخوندی ؟؟

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

شما تغییر عقیده یا جمله ی قبلتو درس نخوندی ؟؟

زیبا من منظور از حرفم این بود زندگی مشترکه  بالا پایین داره باید همه چی مشترک باشه

اینکه زنم جاهایی بخواد کمک کنه بد نی

اعتقاد من اینجوری نیست  به شخصه ترجیح میدم به عنوان خانوم کمتر کار کنم در آینده و حتی درآمدم ا ...

در این صورت نمی‌‌تونی از لفظ منم شاغلم پس کارای خونه باید نصف نصف باشه هم استفاده کنی و خودت باید با همون احساس زنانگی که گفتی پسندته تمام و کمال کارهای خونه رو انجام بدی

در این صورت نمی‌‌تونی از لفظ منم شاغلم پس کارای خونه باید نصف نصف باشه هم استفاده کنی و خودت باید با ...

من تو زندگی مشترک کار خونه رو دوس دارم و شغلم رو بخاطر علاقه میخوام سمتش برم و نه پول 

هرچند در کنارش دوس دارم خیلی اوقات اون آشپزی کنه یا با هم آشپزی کنیم و از اینکارا چون بطور کامل نمیرسم قطعا و لذت بخشم هست

تینا tt

در این صورت نمی‌‌تونی از لفظ منم شاغلم پس کارای خونه باید نصف نصف باشه هم استفاده کنی و خودت باید با ...

چقدر هم درجامعه ما کار کردن مردها جاافتاده   

از طرفی منم گفتم اگر مردی قدرشناس باشه میشه توی یک سری خرج و مخارج همراه شد اما مردای قدر نشناس هم زیاد دیدم و به عنوان یک زن نمیتونم اعتماد کنم و همه چیز رو دراختیار یک مرد قرار بدم 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز