پاچیولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 800 عنوان من چمهههههه😭😭😭😭😭😭 143 بازدید | 16 پست چند ماهه پریودام که همیشه ۲۸روزه بود شده ۳۳یا۳۴روزه از سینه راستمم خیلییی کم ترشح زرد رنگ میاد وقتی فشار میدی کسی تجربه ای داشته؟میترسم روی باروریم تاثیر منفی داشته باشه 1402/09/23 | 09:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
namakdooon عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 10110 اقدامی؟؟؟ خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
بنفش20 عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 3602 پرولاکتینت خیلی رفته بالا اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
naaaziii228 عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 3031 ازمایش هورمونی طبیعی بوده؟ پرولاکتین و اینا؟ چون مدت دوره برای افراد مختلف متفاوته
پاچیولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 800 پرولاکتینت خیلی رفته بالا آزمایش پرولاکتین رو کی بدم دقیق تره ؟دلیلش چیه بالارفته
شاهخراسان عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4011 پرولاکتینت رفته بالا گلم خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
شاهخراسان عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4011 آزمایش پرولاکتین رو کی بدم دقیق تره ؟ دلیلش چیه بالارفته صبح ناشتا بروآزمایشگاه خودش بهت میگه خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
پاچیولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 800 ازمایش هورمونی طبیعی بوده؟ پرولاکتین و اینا؟ چون مدت دوره برای افراد مختلف متفاوته من سال هاست ۲۷ یا ۲۸ روزه ام فعلا ازمایش ندادم
شاهخراسان عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4011 اوکی فکرکنم قبل آزمایش نباید رابطه جنسی داشته باشی خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
پاچیولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 800 فکرکنم قبل آزمایش نباید رابطه جنسی داشته باشی اره تو نت خوندم فقط شنیدم یه روزای خاص از دوره بری نتیجه اش دقیق تره
پاچیولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 800 فقط میترسم تنبلی تخمدان اینا بگیرم خیلی نگرانم کرده
naaaziii228 عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 3031 من سال هاست ۲۷ یا ۲۸ روزه ام فعلا ازمایش ندادم بدون ازمایش هیچ حدسی نمیشه زد، من هیچوقت مشکل پرولاکتین نداشتم یکبار ازمایش دادم پرولاکتین بالا بود، قرص مصرف کردم، الان ۳ سال گذشته و دیگه مشکلی پیش نیومده، قرصشم اون زمان به سختی از چنتا داروخانه تهیه کردم هیچکدوم بیشتر از ۲تا دونه بهم نمیدادن