2777
2789
۲۷

ببخشید فکر کردم ۱۹سالتونه؟

شاید اختلاف سن و عقیده باعث به وجود اومدن مشکلاتی بین تون بشه

ولی خب شما چندسال دیگه ازدواج می کنید و مستقل میش 

تو این چندسال یکم صبورتر باشید به هرحال اونا پدر ومادرتون هستن

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

ببخشید فکر کردم ۱۹سالتونه؟ شاید اختلاف سن و عقیده باعث به وجود اومدن مشکلاتی بین تون بشه ولی خب شم ...

دقیقا مشکلم اینه دیگه به هیچ عنوان بهش دوست ندارم فکر کنم اما معشوقه ای که به سبب اینکه کاری نکردن از دستم رفت یک چشمم روخون کرده یک چشمم رو اشک

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا مشکلم اینه دیگه به هیچ عنوان بهش دوست ندارم فکر کنم اما معشوقه ای که به سبب اینکه کاری نکردن ا ...

اگه قسمت شما به رسیدن باشه که بهم میرسید

اگه هم نبود ان شاءالله یکی که کنارش خوشبخت بشید سر راهتون قرار بگیره

اگه قسمت شما به رسیدن باشه که بهم میرسید اگه هم نبود ان شاءالله یکی که کنارش خوشبخت بشید سر راهتون ...

رفت سر خونه و زندگیش

اگه قسمت شما به رسیدن باشه که بهم میرسید اگه هم نبود ان شاءالله یکی که کنارش خوشبخت بشید سر راهتون ...

شما چند سالتونه؟

شما چند سالتونه؟

من چندسال از شما بزرگترم

حالا که اون رفته غصه خوردن شما چه فایده ای داره

امیدوارم یکی که کنارش خوشبخت بشید بیاد تو زندگی تون

من چندسال از شما بزرگترم حالا که اون رفته غصه خوردن شما چه فایده ای داره امیدوارم یکی که کنارش خوش ...

هیچ احدی رو راه نخواهم داد ، کسی که تو سختی و بی پولین نیومد می‌خوام صد سال سیاه نیاد (ببخشید البته)

هیچ احدی رو راه نخواهم داد ، کسی که تو سختی و بی پولین نیومد می‌خوام صد سال سیاه نیاد (ببخشید البته)

چه بداخلاق

اول اینکه اصلا این حس عاشقانه دست خودتون نیست و هروقت باشه به وجود میاد

دوم اینکه مثلا میخواهید تا اخر عمر مجرد و تنها بمونید

بچه اید مگه اینجوری حرف بزنید یاد شاگردام افتادم😄

چه بداخلاق اول اینکه اصلا این حس عاشقانه دست خودتون نیست و هروقت باشه به وجود میاد دوم اینکه مثلا ...

بحث بچه بودن و اینا نیست و یک اتفاقات دومینو پارس افتاده حتی به دار زدن خودم فکر کردم

چه بداخلاق اول اینکه اصلا این حس عاشقانه دست خودتون نیست و هروقت باشه به وجود میاد دوم اینکه مثلا ...

شاگرد هاتون چه مقطعی هستن؟

بحث بچه بودن و اینا نیست و یک اتفاقات دومینو پارس افتاده حتی به دار زدن خودم فکر کردم

همون دیگه ای بچه ای

مگه ۱۸سالته که میخواهی خودکشی کنی

اینجوری میخواستی با مثلا عشقت ازدواج کنی و زندگی تشکیل بدی

زندگی پراز سختیه

برای هرکدومش بخواهی خودت رو دار بزنی

اصلا کسی دیگه ای رو بدبخت نکن همون مجرد بمون 

همون دیگه ای بچه ای مگه ۱۸سالته که میخواهی خودکشی کنی اینجوری میخواستی با مثلا عشقت ازدواج کنی و ز ...

عرضکردم اتفاقات دومینو وار و مشورت های غلط به اینجا رسوند منو، یک دفعه میگم من مشورت کردم خودم تصمیم گرفتم پاش هستم ولی یکدفعه اعلام میکنم اونا برام تصمیم میگیرن آخرش هم خوار وذلیل میکنن طرف روتو مسائل دیگه این دیگه اوجشه

عرضکردم اتفاقات دومینو وار و مشورت های غلط به اینجا رسوند منو، یک دفعه میگم من مشورت کردم خودم تصمیم ...

خب اینجور مواقع با یه روانشناس صحبت کنید

بیشتر کمکتون میکنه

2790
2778
2791
2779
2792