2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط از من به تو نصیحت خیلی ضعف نشون نده که میگه طلاق و این حرفا عادی زندگیتو کن کشش نده اون الان عصب ...

الان ۱ ماه درگیر این موضوع هستیم خونه نمیاد خونه میاد نه شام میخوره نه ناهار چی کار کنم

خسته ترینم
الان ۱ ماه -تو خونه هیچی نمیخوره نه شام نه ناهار دیر میاد زود میره خستم کرده

عزیزم جواب قشنگی ندادی بهش. غرورش رو شکستی.

چند سال پیش زن عموم هم غرور عموم رو توی یه موضوعی شکست. زن عموم خیلی منت کشید و معذرت‌خواهی کرد. الان چندسال میگذره ولی اون زندگی دیگه مثل قبل نشد. اصلا عموم یه آدم دیگه شد باهاش مثل یه دشمن رفتار میکنه. زن عموم میگه همه چیز می‌خره ولی از نظر احساسی و روابط دیگه واسم تموم شده. 

مردها غرورشان شکسته بشه دیگه نابود میشن.

خب حالا چه جوری درستش کنم

شاید باید بسپری به زمان. حتما هم باید ببینه و متوجه بشه که از عمد نگفتی و پشیمونی. امیدوارم بتونی از دلش دربیاری. فقط حتما صبور باش و از کم محلی‌هایی که میکنه به دل نگیر. به زندگیت و به بچه ات فکر کن. اگر کوتاه بیای چیزی نمیشه ولی ممکنه بتونی زندگیت رو نجات بدی. 

خیلی شرایط سختی دارم برام دعا کن

انشاءالله بحق این روزهای فاطمیه مشکلت حل بشه عزیزم... تو واسه زندگیت و بچه ات تلاش کن. به طلاق فکر نکن. فکر میکنی طلاق بگیری زندگی گلستان میشه؟ از چاله درمیای میفتی توی چاه. والله من هرکی رو دیدم طلاق گرفت زندگیش سخت تر شد بت یه سری مشکلات جدید روبرو شد. سعی کن زندگیت رو نجات بدی. میگم اگر یه چندتا حرف هم از شوهرت شنیدی کوتاه بیا بذار بگه خودش رو خالی کنه تا بتونه فراموش کنه و ببخشه. اگر زندگیت رو دوست داری خودت ببین اخلاق شوهرت چطوریه. چیکار از دستت برمیاد کوتاهی نکن. امیدوارم خدا کمکت کنه.