2777
2789
عنوان

خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 40 پست
پنج ساله میتونه اگه علاقه داشته باشه

بعدم شما پسری خب 

ایشون دائما از ظاهرم تعریف میکنن  و اینکه از بعد ازدواج باهم جیکار کنین 

مسافرا بریمو اینا صحبت میکنه 

همتون این مدلی هستین ؟با کسی ک دو روزه میشناسین این مدلی هستین؟

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
نه عکس باز نخواسته ازم  منم عکسای معمولی براش فرستادم  ولی درسته منم از این جهت ک سریع ق ...

میتونید ادامه بدید و بیشتر بشناسید ولی همون طور ک گفتم اختلاف فرهنگی و دینی خیلی مهمه . حتما مد نظرتون باشه. میتونید نامحسوس حتی نظر خانواده رو هم بپرسید مثلا ب شوخی بگید ب پدر مادرتون ک دوستم خاستگار کرد داره و ایا منم داشتم قبول میکردید؟

, Tabriz 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدم شما پسری خب  ایشون دائما از ظاهرم تعریف میکنن  و اینکه از بعد ازدواج باهم جیکار کنین ...

این نشون میده یکم طرف احساسی هست و چجوری بگم مثلا  اخلاق بچگونه و بلوغ کامل ندارع . چون طبیعتاً با دو روز آشنایی شخص نمیاد از سفر ها بگه و مدح و ستایش بیش از حد بکنه

, Tabriz 

این نشون میده یکم طرف احساسی هست و چجوری بگم مثلا  اخلاق بچگونه و بلوغ کامل ندارع . چون طبیعتاً ...

بله درسته ممنون

نه عکس باز نخواسته ازم  منم عکسای معمولی براش فرستادم  ولی درسته منم از این جهت ک سریع ق ...

چی بگم من هم با ادمی بودم که نه به قصد ازدواج هم اولاش قربون صدقه میرفت هم نمیرفت اخر هر دو هم مدت زمان کوتاه کات شد اهمیت نده 

سعی کن تو خنثی باشی

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
منم میگم همینه  ولی سختمه بهش ابراز علاقه کنم

خب نکن بگو هنوز سختمه. بگو منم دوستت دارم و بهت احساس دارم اما بزار به موقعش ابراز کنم یکم که شناختیش ابراز احساسات کن. بهش بفهمون که بی احساس نیستی اما الان موقع ابرازش نیست

کسی که تو صحبتش قسم میخورد ذاتا دروغگو هستش.کسی که کورد هست میگد ترکی یادگرفتم اهل آذربایجانغربی هستش ...

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
کسی که تو صحبتش قسم میخورد ذاتا دروغگو هستش.کسی که کورد هست میگد ترکی یادگرفتم اهل آذربایجانغربی هست ...

ارعهه 

این ک گندش دراومد دروغگوعه 

اوو دو روز بعد این تاپیک با کمک یکی از دوستای نی نی سایت دروغشو دراوردم 

و فهمیدم ک کلا لاشیه و بلاکش کردم

ارعهه  این ک گندش دراومد دروغگوعه  اوو دو روز بعد این تاپیک با کمک یکی از دوستای نی نی س ...

پس آدم شناسی 

اونیکه عاشق ات باشه مشخصه

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
پس آدم شناسی  اونیکه عاشق ات باشه مشخصه

عشق زودو الکی بوجود نمیاد ک 

عشق با شناخت بوجود میاد

کسی ک بدون شناخت تو بگه عاشقته داره میگه ک عاشق بدنته ن روحیاتو اخلاقته

بله اولین مرحله جذب ظاهریه ولی خب اخلاقو رفتاره ک باعث تدوام رابطه و عشق میشه