2789
عنوان

دیت اول

241 بازدید | 21 پست

قرار بود من دوستم و اون و دوستش بیان من کلا آدم آن تایمی ام قرارمون ۵ تا ۷ بود 

من ۵ رسیدم کافه بعد دوستم گفت ۱۰ دیقه دیگه میرسه من اومدم یکم داخل پاساژو گشتم بعد دوستم گفت بیا اول ما نریم اونا برسن خلاصه ما تا ۵ و ۴۰ اینا گشتیم و آقا نه زنگی زده بود ن چیزی بعد ما رفتیم کافه ام نبودن من بش پیام دادم که اگ نمیاین ما سفارشمونو میدیدم جواب نداد بعد زنگ زدم ل من میگم تو اینستا پیام دادم همون ۵ تازه پیام داده ک سلام کجایی ک ۵ تازه راه بیفته خب ما قرارمون پنج بود بعد گفت الان راه میفتیم من گفتم الان دوستم خیلی جلومو گرف که نرینم بش حالا ما تا ۶ و ربع منتظر بودیم من زنگ زدم کجایی میگه تو ترافیک گیر کردم میگم کی میرسی گفت ۲۰ دیقه دیگ خب من باید ۸ خونه میبودم منم دخترم تا نصفه های نمیتونم بیرون بمونم ک بعد خلاصه من ریدم بش اون میگفت خب به خونه بگو ۱ ساعت دیگه هم بمون بعد برو خب الان من بخاطر تو موندم پشت ترافیک منم گفتم خب اگ زودتر میومدی الان رسیده بودی بعد ب من میگه خب آدم دیت اول ی پیامی می‌ده وقتی رسیدم😐 وا خب ما دیشب ی عالمه هماهنگ کرده بودیم بعد من خب نتم کار نمی‌کرد میتونس زنگ بزنه ینی براش اهمیتی نداشته ک بیاد یا ن دیگه وگرنه زنگ میزد خلاصه من ریدم بش وسط پاساژ داد و بیداد و بعد قط کرد بنظرم الان مساوی شدیم اون منو معطل گذاش منم اونو تو ترافیک نگه داشتم وای از این ناراحتم ک تموم شد ، این آدم من ۴ ماه باهاشم و ما هر روز جنگ و دعوا داشتیم چون اون ی اخلاق عصبانی طوری داره و اینجور حرفا ولی من باش کنار میومدم الانم شمارشو پاک کردم و انفالوش کردم ولی خیلی دلم میخاد ک پیام بده ولی اینکارو نمیکنه🥲💔 از اینکه تموم شد ناراحتم نه از کاری که کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نهایتا باید تا 5/20 منتظر بمونی نه بیشتر که اینقدر هم زنگ بزنی ببینی میاد یانه 

همچین آدمایی واقعا به هیچ دردی نمیخورن 

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

خوب کردی... اگر رابطه ات جدی میشد مثلا نامزدی و اینا فک کنم تو باید می رفتی خاستگاری😐😐

😂😂ولی پشت تلفن به من می‌گفت ینی من آنقدر برات بی ارزشم من الان بخاطر تو موندم تو ترافیک میگم نکنه کار بدی کردم ؟ 🥲 ولی بنظرم درست ترین کارو کردم من خیلیم بهش اهمیت دادم ، ب من می‌گفت قبلا الان من درگیرم اره اخلاقم بده ولی اگ کسی با تمام اینا کنار بیاد بام بهشتم زیر پاش میرزم 

😂😂ولی پشت تلفن به من می‌گفت ینی من آنقدر برات بی ارزشم من الان بخاطر تو موندم تو ترافیک میگم نکنه ...

خب شماهم بخاطرش کلی معطل شدی

یعنی شما انقدر براش بی ارزش بودی که به موقع نیومد سر قرار؟ 

عذر میخوام ولی بهتون دروغ گفته اون پسر مغرور و جذاب و عصبی که به دوس دخترش میرسه آروم میشه فقط واسه رماناست تو واقعیت از دوس دخترشون بیشتر از بقیه پاچه می گیرن🤦🏻‍♀️😂😂