2789
عنوان

خرید گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 25 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بدون رجیسترش کمتر درمیاد 

مثلا چقدر تومان؟ 😁

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
آیفون ریجستر میشه تو ایران  آیفون 13 بگیرید ریجستر میشه  بدون ریجستر دیگه نمیتونید سیم ک ...

درسته ولی چون برای کار میخوام مهم نیست که سیم بخوره همون عکسو شبکه های اجتماعی

مقایسه دوربین Samsung Galaxy S23 Ultra و iphone 13 Pro max

آیفون 13 پرومکس به سه دوربین 12 مگاپیکسلی در پشت شامل زوم اپتیکال 3 برابری، دوربین اصلی درجه یک با عملکرد عالی در نور کم و دوربین فوق‌العاده مجهز است. شما با استفاده از این دوربین می‌توانید تصاویر و فیلم‌هایی با بالاترین جزئیات را ثبت و ضبط کنید. افزون بر این موارد، سنسور فوق عریض این مدل گوشی آیفون نسبت‌ به نسخه‌های قبلی و رزولوشن بالای آن، توانسته طرفداران خود را شگفت‌زده کند. گوشی موبایل سامسونگ S23 اولترا نیز، به یک دوربین 200 مگاپیکسلی فوق قدرتمند مجهزشده که می‌تواند تصاویر را با بالاترین کیفیت ممکن نیز ثبت کند. لنزهای 12 مگاپیکسل اولترا واید و لنز دوگانه 10 مگاپیکسلی تله فوتو می‌توانند به‌راحتی زوم اپتیکال 3 برابری در آیفون 13 پرو مکس را تحقیر کنند. البته باید به این قابلیت مهم اس 23 اولترا اشاره کنیم که قابلیت زوم 100 برابری دارد، در حالی که آیفون 13 پرومکس تنها قابلیت زوم 15 برابری را دارد.

سلام گوشیه تو رنج ۷و‌نیم میخواید نوت ۱۲رو بهتون پیشنهاد میکنم.. کیفیت صدا و دوربین عالی ای داره و رم و حافظه بسیار مناسبی داره نسبت ب قیمتش.. ب شدت خوش دست و پرسرعت و باکلاس هستش.. خودمم چند هفته پیش گرفتم عالیه