2789
بعضیا بالای بیستم ب بلوغ فکری نرسیدن...

بله این هم هست
ولی میگم اون دسته از عزیزانی که معتقدن بلوغ فکری مهمه پختگی مهمه و اینا که نمونش رو تو کامنت ها میبینین
این قانون برای 20 به یعد صدق میکنه
بعد 20 میشه از طرف اینو پرسید که به بلوغ فکری رسیدی یا نه...
قبلش اشتباهه

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
من اگه قانون دست من بود یه قانون میزاشتم ازدواج و مخصوصا زایمان بعد از بیست سالگی   قبل او ...

پس خداروشکر نیستید 😂💔

اقا هستم،                                                                      میرسم به اونی که باید برسم❤💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دوس دارم تشکیل خانواده بدم. پ در کنارشم درس 

ببین هزاری ام پسره همراهت باشه. مسئولیت خونه زیاده. یکهو یک بچه هم بیاد وسط دیگه بدون مرخصی.. از من می شنوی تا پایان دبیرستان و دپیلم صبر کن. آشنا شدی، اکی.. صبر کن... قرار نیست یکهو بله رو بگی.. مگه اینکه رسما خواستگاری کرده باشه و خانواده ات در جریان باشن

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
پس خداروشکر نیستید 😂💔

شما خودت هم هم سن و سال استارتر هستی...باور کن یروزی خودت هم به این نتیجه میرسی که این قانون خیلی میتونه قانون درستی باشه

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

خیلی سخته گفتنش، چون بستگی به طرف داره، من یکی از اشناهامون ازدواج کردن تو این سن، خیلی هم خوب شد، ولی یکی دیگه خوب نشد، تنبلی تخمدان داشت، 

تا 24 سالگی اصلا باردار نشد.

شما خودت هم هم سن و سال استارتر هستی...باور کن یروزی خودت هم به این نتیجه میرسی که این قانون خیلی می ...

خیلی وقته به این نتیجه رسیدم ، ولی اراده کردن این نتیجه تو مخمو ندارم

اقا هستم،                                                                      میرسم به اونی که باید برسم❤💗
اینکه خوبه میخواستم بگم زیر۲۵  دیدم نمیشه  شاید یه عده ی زیادی نپذیرن    

نسل بشرو منقرض کردید رفت که😂💔

خیلی وقته به این نتیجه رسیدم ، ولی اراده کردن این نتیجه تو مخمو ندارم

زمان به مرور این نتیجه رو وارد مخت میکنه:)

نسل بشرو منقرض کردید رفت که😂💔

ولی بنظرم بهترین سن برای ازدواج دختران بین ۲۰ تا ۲۵  و بهترین سن زایمان بالای ۲۵ 

بهترین سن برای ازدواج پسران  هم بین ۲۵ تا ۳۰ هست   و کمتر از این سنها اصلا خوب نیس    بیشتر از این سنها هم خوبه