2777
2789
عنوان

شام چی پختین

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 44 پست
زرشک پلو با مرغ و سالاد و ترشی و دوغ😋

نوش جونتون ،ولی همه اینابشدت سردیه ،بعدش حتما چایی نبات داغ ویاخرماوکشمش بخورین همیشه

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب گفتی😉

ماکارونی نمیخورن بچه ها باباشون ،عدسی نمیخورن ،کته ودمپخت و اینا هفته ای یه بار به زور .همش کباب و برنجو خورشت آش رشته ،البته قورمه سبزی و بادنجون هم دوست ندارن ...

منم شاغل 🫣

پاشو سیب زمینی سرخ کن بعد توش قارچ بریز اخر هم پنیر پیتزا

حوصله پختن ندارم

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
نوش جونتون ،ولی همه اینابشدت سردیه ،بعدش حتما چایی نبات داغ ویاخرماوکشمش بخورین همیشه

آره خودمم حس میکنم همش سرده با هم همخونی نداره ولی هوس ترشی کردم.من فعلا مرغو گذاشتم تا سر میز بیاد به خاطر تنبلی نصفشونو حذف میکنم🤭🤭🤭

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حوصله پختن ندارم

سیب زمینی و تخم مرغ بزار بپز این که دیگه کار نداره با ۷یارشور و سس بخورین

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊
آره خودمم حس میکنم همش سرده با هم همخونی نداره ولی هوس ترشی کردم.من فعلا مرغو گذاشتم تا سر میز بیاد ...

کلا تک تک شون سردیه،مگراینکه زعفران داشته باشن مرغ وبرنجت 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
سیب زمینی و تخم مرغ بزار بپز این که دیگه کار نداره با ۷یارشور و سس بخورین

دیشب خوردیم

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
کلا تک تک شون سردیه،مگراینکه زعفران داشته باشن مرغ وبرنجت 

اون که آره زعفرون که جزو جدایی ناپذیر غذاهامه.توی سالادمم روغن زیتون و فلفل سیاه میریزم چون تنبلی دارم خیلی سردی نمیخورم

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40