mohadesehaa مدیر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7253 عنوان یعنی یه حس ششمی نیس جوابمو بده ؟؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 64 پست لطفا یکی بیاد ممنون من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 1402/09/22 | 17:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازی_شرلی عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 234 برا منو نگفتیا ندیدم گلمم مشکل از ما نیست رفیقامون رفیقای جدید پیدا کردن🥱
ناگت_شنسیل عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 4051 فدای ت زود تصمیم نگیر❤ به منم میگین احسان چه حسی بهم داره ؟ الان در چه حالیه عاشق کسی شده ؟ چرا خبری ازش نیستبه هرچی اعتقاد دارین براتون طلب خیر میکنم ، صلوات دعای خیر هرچی که قبول دارین حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
پرینازهااااا عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 7582 بپرس ادعا ندارم اگه ب ذهنم خطور کرد میگم عزیزم میشه جواب منم بدی نمی دونم چرا حس ششم ها جواب منو نمیدن میشه ببینی شوهرم بهم وفاداره یا داره خیانت جنسی میکنه؟
zari_golo عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 460 منتظرش نباشم نمیاد .نرم سمتش احساس میکنم میاد خودتم برو سمتش قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨
mohadesehaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7253 من که میگم قبول میشی خوب بخون مرسی عزیزم ک جواب دادی همه امتحاناتم رو قبول میشم؟؟؟ معدلم حدودی چند میشع مثلا؟ من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:))
zari_golo عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 460 میشه جواب منم بدی نمی دونم چرا حس ششم ها جواب منو نمیدن میشه ببینی شوهرم بهم وفاداره یا داره خیانت ج ... این رو هیچ از ما حس شیشمی ها نپرسین اگر شک دارین خودتون بپایینش ولی در هر صورت با بی اعتمادی حالتو خراب نکن قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨
zari_golo عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 460 به منم میگین احسان چه حسی بهم داره ؟ الان در چه حالیه عاشق کسی شده ؟ چرا خبری ازش نیست به هرچی اعتق ... اسمتو بهم بگو و بگو چن وقته نیست قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨
نازی_شرلی عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 234 عزیزم کسی که دوسش دارم حسش به من چیه؟ برمیگرده؟ خیر اگه دوستون داشت نمیرفت یا حداقل پیام میداد مشکل از ما نیست رفیقامون رفیقای جدید پیدا کردن🥱
zari_golo عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 460 مرسی عزیزم ک جواب دادی همه امتحاناتم رو قبول میشم؟؟؟ معدلم حدودی چند میشع مثلا؟ عشقم این سوالارو هر کی بهت جواب داد باور نکن در این حد دقیق نمیتونن بگن قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨
ناگت_شنسیل عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 4051 اسمتو بهم بگو و بگو چن وقته نیست مهدیه ، خیلی وقته ازش خبری نیست طولانی شده حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
mohadesehaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7253 بپرسید میکم ک آبجی به نظرت با علیرضا کی ازدواج میکنم جلسه معارفه شهریور ماه اومدن تحقیقات هم اومدن آبان ماه کی میان خاستگاری آخه دیگه گذشته من منتظرم و یکم مشکلات مالی هم داره...یا ب نظرت ممکنه با این علی ک همشهری خودم هست ازدواج کنم؟ من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:))
flora84 عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 4008 خیر اگه دوستون داشت نمیرفت یا حداقل پیام میداد پیام رو که هر از گاهی میده
نازی_شرلی عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 234 چرا یهو رفت.یعنی دیگه نمیاد حسش چیه بهم.من برم سمتش.لطفا همه رو بگو ممنون فکر میکنم ازتون خسته شده منتظر باشید اگه واکنشی ازش دیدید اونوقت برید سمتش و الا سرخود کاری نکنید چون این وسط فقط غرورتون میشکنه مشکل از ما نیست رفیقامون رفیقای جدید پیدا کردن🥱