2777
2789

۲۴ سالمه تنبلی داشتم دکتر گفت بهتره اقدام کنی تا سنت خوبه بعدا اذیت نشی بعد از ۳ سال تصمیم گرفتیم و کلی درمان شدم اما الان دلم میخواد کلا محو شم تا یک سال ، هیچکسو نبینم کسیم منو نبینه . نمیدونم چرا تا دیدم نتیجه مثبته یه حس عجیبی گرفتم ترکیبی از (خجالت شرم ترس استرس غم تنفر از خودم خوشحالی) اصلا ی حالیم. خیلی خجالت میکشم از بقیه مخصوصاااا پدر مادرم یک هفتس نرفتم خونشون چون روم نمیشه تو روشون نگا کنم البته خوشحالن اونا از این موضوع . منم ک مشکل دارم😭😭وای تازه اولشه شکمم گنده بشه چی؟ماه های بعد ک بیشتر میشه حالت های بارداری چی ؟؟قراره این حس باهام باشه؟😭😭😭دیگه میمیرم اصلا از خودمم بدم میاد .توروخدا باهام حرف بزنین راهنماییم کنین بگین من چ مرگمه . درست میشم یا بدتر میشم ؟؟

نترس به خاطر هورموناس

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کارا کار شیطانه که بترسونت

عزیزم حس خوب به مادر شدنت داشته باش

یه چیز طبیعی و عادیه

به این فک کن که خدا بهت لطف کرده ونی نی بهت داده

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

اولین باره میشنوم که کسی از بارداریش خجالت بکشه، تو الان مسئولیتت بیشتر شده همه با چشم یک آدم پخته و یک مادر دارن بهت نگاه میکنن عزیزم خجالت چیه ، مگه مامان بابای تو خجالت کشیدن که تورو بدنیا آوردن؟

واااخجالت نداره که من خودم خجالت نمی کشیدم شوهرم خجالت می کشید🤣 خداحفظ کنه کوچولوتو😍

خب شکمم بیاد جلو چی ؟؟ی جوری نیست حس بدی نداره تو شکمت ی چیزی تکون بخوره ؟؟

اولین باره میشنوم که کسی از بارداریش خجالت بکشه، تو الان مسئولیتت بیشتر شده همه با چشم یک آدم پخته و ...

نمیدونم دست خودم نیست یهو اینطوری شدم وگرنه نزدیک یکسال تحت درمان بودم

من از بابام خجالت میکشیدم میگفتم زشته جلوشون ولی بابام خیلی قشنگ اومد بهم تبریک گفت و ابراز شادی کرد منم دیگه خجالتم تموم شد حالا یخورده ادم خجالتو داره جلو اقایون ولی نه در اون حد

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

این کارا کار شیطانه که بترسونت عزیزم حس خوب به مادر شدنت داشته باش یه چیز طبیعی و عادیه به این فک ...

میدونم نمیخام ناشکری کنم خداروشکر. ولی با حسای بد و خجالت و شرمم چی کار کنم ؟؟رفع میشه ؟؟

من از بابام خجالت میکشیدم میگفتم زشته جلوشون ولی بابام خیلی قشنگ اومد بهم تبریک گفت و ابراز شادی کرد ...

فردا میخوان بیان خونمون موندم چجوری نگاشون کنم 😭😭چی بگم 😭😭بنظرت بعد از فردا ک مجبور شدم ببینمشون دیگه راحت میشم ؟کنار میام؟

به خاطر تغییر سطح هورمونات هست 

بارداری بهترین حالت یک خانمه 

نهایت پاکی و معصومیت

و مردم هم قداست خاصی برای مادر باردار قائلن و همه جا احترام میزارن و هواشو 

اون قسمت عجیب بودنش 

منکه بار سومم هست 

تا نیمه های بارداری داشتم

خیلی عجیب و غریبه یه نفر از خودت توی دلت باشه 

ازون عجیبتر که هی دلت میخواد ببینیش اون داخل چه شکلیه چیکار میکنه 

کلا فاز فان عجیبی داره 

خجالت هم هیچوقت نکشیدم 

پدر و مادرا که خیلی خوشحال میشن