2777
2789

دختر عمم 😁

برای اینکه جلوی جمع آبرومو برد طوری که کل فامیل درمورد من صحبت میکردن 

یه روز جلوی همه گفتم تو هیچ سگی نیستی که بخوای برای من حرف در بیاری 

از اون روز بیشتر پشت سرم حرف میزنه😂😂

من که خودم خوب میدونم میسوزه

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهمه خوبم جز برادرشوهرم وزنش که پشت سرم بدگویی بسیار کردن از حسادت متاسفانه وخونشونم اوردن روبروی خونم ساختن الانم در قهرن

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
جمعیتمون کمه رفت و آمد زیادی هم نداریم کلا کاری نداریم باهم ...

چه جالب ماهم همین طوری هستیم ولی من همش غصه میخورم چرا رفت و آمد نمی کنیم 

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 
وا؟!مگه میشه؟زنداییا که خوبن

من دوتا دارم یکیشون خیلی خوبه یعنی هروقت میرم خونه‌شون هر غذایی دوست دارم درست میکنه چندتا چندتا اونم. هروقت میاد کلی خوراکی میگیره چیزایی که دوست دارم. ولی اون یکی نه. کلا با همه هم خوب نیست خیلی حسوده همه‌ش دوست داره دعوا بندازه بین همه. والا جوریه که سالای اول داییم عاشقش بود الان حتی دیگه دوست نداره بره خونه بسکه زنش یا غر میزنه یا تحقیرش میکنه. مثلا داییمو جلو جمع تحقیر میکنه مخصوصا جلوی ماها. یا با من بده چون بچه‌ش خیلی از من کوچیک‌تره ولی تو مدرسه درس نمی‌خونه ولی من دارم ارشد میگیرم. میشینه بچه‌کوچیکشو با من مقایسه میکنه. ماشین خریدم تا چندماه پشت سرم بد میگفت یکی تو جمع ازم تعریف کنه باد میکنه اخماشو میکنه تو هم. خلاصه عاجزیم از دستش

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

من از دختر عمه شوهرم خوشم نمیاد اونم از من

با داداشمم از هم متنفریم همین الان دلم میخواد بالا بیارم تو صورتش حال بهم زن لجن

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
خودشو اذیت می‌کنه اینجوری که

والا چی بگم ما خانوادگی خیلی اهل اینیم که دور هم‌جمع شیم و بگیم بخندیم. هردفعه نمیاد تا اخر مهمونی فقط بگو بخنده ولی وقتایی که میاد همه‌ش استرس داریم چون یا یهو عصبی میشه داد و بیداد راه میندازه یا اگر بهش صدبار سر سفره نگی بخور عزیزم فلان چیزم بخور و... ناراحت میشه غذا نمیخوره. از اول تا اخرش بجای لذت برن هی باید حواسمون باشه ناراحت نشه. کوچیکم نیستا ۴۵سالشه 

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
والا چی بگم ما خانوادگی خیلی اهل اینیم که دور هم‌جمع شیم و بگیم بخندیم. هردفعه نمیاد تا اخر مهمونی ف ...

چه اعصاب خورد کنه!شمام بهش بی محلی کنین تا آدم بشه،به قول معروف هر چی ک     ی     ر خر رو بیشتر دست کشی کنی بیشتر بزرگ میشه،حکایت دور از جون زندایی شماست🥴🥴🤭