ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
باهمه خوبم جز برادرشوهرم وزنش که پشت سرم بدگویی بسیار کردن از حسادت متاسفانه وخونشونم اوردن روبروی خونم ساختن الانم در قهرن
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
من دوتا دارم یکیشون خیلی خوبه یعنی هروقت میرم خونهشون هر غذایی دوست دارم درست میکنه چندتا چندتا اونم. هروقت میاد کلی خوراکی میگیره چیزایی که دوست دارم. ولی اون یکی نه. کلا با همه هم خوب نیست خیلی حسوده همهش دوست داره دعوا بندازه بین همه. والا جوریه که سالای اول داییم عاشقش بود الان حتی دیگه دوست نداره بره خونه بسکه زنش یا غر میزنه یا تحقیرش میکنه. مثلا داییمو جلو جمع تحقیر میکنه مخصوصا جلوی ماها. یا با من بده چون بچهش خیلی از من کوچیکتره ولی تو مدرسه درس نمیخونه ولی من دارم ارشد میگیرم. میشینه بچهکوچیکشو با من مقایسه میکنه. ماشین خریدم تا چندماه پشت سرم بد میگفت یکی تو جمع ازم تعریف کنه باد میکنه اخماشو میکنه تو هم. خلاصه عاجزیم از دستش
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
با داداشمم از هم متنفریم همین الان دلم میخواد بالا بیارم تو صورتش حال بهم زن لجن
عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
والا چی بگم ما خانوادگی خیلی اهل اینیم که دور همجمع شیم و بگیم بخندیم. هردفعه نمیاد تا اخر مهمونی فقط بگو بخنده ولی وقتایی که میاد همهش استرس داریم چون یا یهو عصبی میشه داد و بیداد راه میندازه یا اگر بهش صدبار سر سفره نگی بخور عزیزم فلان چیزم بخور و... ناراحت میشه غذا نمیخوره. از اول تا اخرش بجای لذت برن هی باید حواسمون باشه ناراحت نشه. کوچیکم نیستا ۴۵سالشه
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵