2777
2789
عنوان

از پسرم فراری ام 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 35 پست
گناه داره ها میدونی نق نق کردنش برا جلب توجه تو هستش؟ دلش میخواد محبت مادری ببینه برا همین ، میخواد ...

خرابکاریاش چی

برای حل مشکل خواهرم صلوات بفرستید...ممنونم🌺🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان دو ماه باردارم اینجور تاپیک ها رو میبینم حقیقتا میترسمممم

چرا مگه قراره اخلاق بچه تو ب اسی و شوهرش بره😜😜

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ب تربیت خودت بستگی داره 

بعضی خصوصیات ذاتیه 

هیچ ربطی به تربیت نداره 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

وا😐بچه وقتی دنیا میاد به خواسته خودش نمیاد شما مسئولشی هرچیم هست حاصل تربیت شماست

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

بچه همینه .

یعنی رسما ادم روانی و عصبی میشه .

چند نفر میشناسم بچه دارن روانی نشدن . چون اندازه ماها به بچه اهمیت نمیدن .

گاهی دلم میخواد دعوا کنم با مادراشون .‌اما میگم به من چه .

مادراشون ولشون کردن من چی بگم بهشون ؟ .

بچه داری خیلیییی سخته خیلییییییی زیاد .

یا باید بی خیال باشی و بچه هر کار کرد اصلا به یه ورت باشه .

یا واقعا ادم نابود میشه.

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

به نظرم بچت هم همین نظر رو در مورد تو داره. منم پسرم ۶.۵ سالشه . هر طور باهاش رفتار کنم اونم همون رفتار رو میکنه . وقتی باهاش رفیق میشم عین یه رفیقه برام ولی وقتی روبروش باشم اونم روبروی منه و با هم می جنگیم کوتاه هم نمیاد

مادرای محترم 

به اندازه کافی وقت دارید خونه هاتون رو شیک و پیک درست کنید ولی اون بچه چند سال دیگه بزرگ میشه و کلی باید التمایش کنی تا یه دقیقه توی خونه بمونه 

دلتون تنگ میشه واسه این روزا 

گاهی آدم واقعا خسته میشه ولی بهتر از اینه که حسرت گذشته رو بخورید 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630