2777
2789
خانم ها سلام‌ خدا قوت. بوتاکس لیزر خطر ناک زیر بغل قبلش باید آزمایش بدین خطرناکه دور از جون سرطان سی ...

سلام عزیزم 🥰،

من والا جرات اینکارارو ندارم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرطان؟؟

من دختر خالم بازار بود رفت بود دکتر .یکی از خاله هام باهاش بود .من منم این هارت دیدم.بعد از هم جدا شدیم مامانم به خالم زنگ زد خالم به مامانم گفت .ولی تا این دوهفته دختر خالم چیزی نگفت.

من خیلی وقت پیش انجام دادم، تا ۵ ماه تاثیر داره، باید سه جلسه انجام شه، به فاصله ۵ ماه، خیلی راحته و درد نداره، فقط غدد تولید عرق رو فلج میکنه، اما ماندگار نیست و دو بار بعدش باید تکرار شه که تعریق کاملا برطرف شه، تا الان عوارضی براش در جهان ثبت نشده، من خیلی تحقیق کردم، متخصصای پوست دنیا تائید کردن، ولی دیگه انجام نمیدم چون تا حد زیادی بهتر شدم، اوایل تعریقم خیلی زیاد بود و متخصصا همه میگفتن بوتاکس کن

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
بعد استحمام با یه براش زیر بغل بزنید حالت پودری داره

ضرر داره خیلی 

ب مرور مخصوصا 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★