2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم شما راست بگی، فقط شما سعی کن لجبازی و خودخواهی و پنهان کاری بعضی کارها رو بزاری کنار 

از کجا فهمیدی ک انقد خودخواهم چجوری با قطعیت گفتی ؟ چطور پنهون کاری کردم ؟ 

ن حس ششم خوبی داری گلم چرا دلم گرفته بنظرت؟ اگه اینجا سختته میشه خصوصی بپرسم ؟

من کلا کشیدم بیرون از این موضوعات .  چون بم القا میشه و بعد اذیت میشم. شدیداً .    ب لطف یه روحانی موکلمو دور کردم دوباره بخام واردش شم  جسمیو روحی داغون میشم . واس همینه ک میگم این حس ششمو زیاد جدی نگیرین  چون فانه واسه یه عده . شانسمی رنگ لباستو میگه و درست درمیاد  بعد دیگ واو واو و به به چهچه ها شروع میشه اون آدمم خودشو ملا همه چی دون می‌دونه و فتوا میده 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
من کلا کشیدم بیرون از این موضوعات .  چون بم القا میشه و بعد اذیت میشم. شدیداً .    ب ...

حس ششم ینی چشم سوم اگه چشم سوم و حالت عرفانی بالا بره میشه گفت موکل میاد سرآغ آدم اون موکل بستگی داره چجوری بیاد رحمانی باشه یا شیطانی و....البته موکل داشتن دوره ریاضت داره الکی نیست گاهی اوقات واسه بعضیا بر اثر کارشون یا تو خواب بهشون میدن 

همین ک داری میگی چقد تایید شدم و همینکه اونجا جواب سوالاتو دادی ینی توام ادعا داری

من. تایید شدنمو داله بر ادعا داشتن نمی‌دونم . میگم تایید کردن دوستان ولی من  خودمو. عالم همه چی دون ندونستم ک تاپیک بزنم  واااای بیاید. من حس شیشمیم .  

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
امیدوارم شما راست بگی، فقط شما سعی کن لجبازی و خودخواهی و پنهان کاری بعضی کارها رو بزاری کنار 

شما زن نداری؟

اخه حسم میگه خیلیم ادعای دوست داشتنشو میکنی

ولی گاهی ی سر اینورام میزنی

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅