2777
2789
عنوان

خانم های متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 3201 بازدید | 135 پست
نه اصلا مخالفت نداره مشتاقته نسبتا  اره بازهم باید صحبت کنم رو عشق بازیمون بیشتر زمان بزاره ک ...

خوب پس 

اره هم رو معاشقه مانور بده هم تقویت کن 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کارم کردم  انگار به زود داره عشق بازی میکنه ی طوری ک خودم از اینک گفتم الان نه پشیمون میشم

دیگه سعی کن با همون که فک می کنی از روی میل کامل هم نیس عشق بازیش، تحریک بشی تا راحت تر ا ر ض ا بشی.

من خودمم همینم خواهر شاید حتی دو سه لول بدتر. دیگه عادت کردم.

واقعان شماارزوی هرمردی هستین که صدبرابرشما شوق وذوق این کارهاروداشته باشه وازش لذت ببره نمیدونم چرااینطوریه دوتاادم مچ به پست هم نمیخورن که تووجودهم ذوب بشن ازشدت هیجان ولذت

کاربراقا هستم 
2790
2778
2791
2779
2792