2777
2789
عنوان

من مریضم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 30 پست

عزیزم اصلا خودت رو ناراحت نکن.خواهر منم دقیقا مثل شما بود.کسی بچه رو بوس میکرد مینشست انقدر گریه میکرد.اما بعد از گذر زمان بهتر شد.مخصوصا الان دخترش پیش دبستانی میره خیلی بهتره.همش میگفت چطوری بچه مو بزارم پیش.اما ی مدت با بچه ش کلاسهای خلاقیت رفت.دید مربی ها چقدر حواسشون هست و مسیولیت پذیرن خاطرش جمع شد.شما هم کم کم حساسیتت کم میشه.خودتوسرزنش نکن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید اینجوری باشم دوس دارم درمان بشم

اگر خودت میل به درمان داشته باشی واقعا درمان میشی 

این افکارت و در نتیجه رفتارت بجز خودت و همسرت روی آینده و روابط پسرت هم خیلی تاثیر می‌ذاره 

ممنون از نظر خوبت حالمو خوب کردی 

شما بخاطر مادر بودنت هست.بعضی ها ی کم بیشتر توجه کارن.بعضی ها کمتر.فقط گذر زمان.اصلا خودت رو درگیر روانشناس نکن.بزار کم کم و به مرور زمان اتفاق بیفته.چون دقیقا درکت میکنم.

اینجوری به بچت خیلی آسیب میزنی فکرکنم وسواس فکری داری

اره خیلی روزی هزار تا فکر و خیال میکنم هعی میترسم یه چیزی بشه هعی در حال فکرم دارم دیونه مبشم اونقدر بلند بلند فکر میکنم گاها نمیفهمم همسرم کی میاد خونه

من گفتم مریضی .توهین نکردم ک عزیزم .یعنی بیماری و یه مشکلی داری ک باید درمان بشی .مرضی روح هم مثل مر ...

منظورم شما نبودید عزیزم ببخشید قصد جثارت نداشتم من بیرون از سابت رو عرض کردم