2777
2789
در واقعیت همین کاملا مشخص هرکی میبینه متوجه میشه-من اهل زندگی کردنم ولی اون همش دنبال حاشیه و بحث و ...

خدا خیرت بده ، چی میشه گفت . . . حیف شما . . .

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی برادرش همش میگفت ای کاش یه زن مثل زن تو گیرم میومد-

واقعا . . . 

خدا نعمت و ببین به کی میده . . .

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
خدا خیرت بده ، چی میشه گفت . . . حیف شما . . .

حقوقشو جمع میکردم میگفتم گناه داری زحمت میکشی بزار پس انداز کنیم برای آیندمون-ریخت و پاچش زیاد-حالا الان آقا که به جایی رسوندمش-میگه این خسیس این جوریه اون جوریه-

خسته ترینم
به خدا قسم

دلم برا خودم سوخت 🤣

من زنم یا خواب بود ، یا داشت فیلم میدید ، یا داست منو خانوادمو فحش میداد . . .

ساعت 5 صب میرفتم سر کار ، شب ساعت 10 میرسیدم وایمیستادم تخم مرغ سرخ میکردم بعد میخوابیدم ، میومد متکی رو از زیر سر من میکشید میگفت خر و پف نکن دارم فیلم میبینم . . .

وای تف به شرفش . . . 😂🖐️

دلم برا خودم سوخت 🤣 من زنم یا خواب بود ، یا داشت فیلم میدید ، یا داست منو خانوادمو فحش میداد . . . ...

آخی چه زنه خوبی داشتی-😃😃🙃🙃کاش اون زن برای شوهر من بود-من بدبخت غذام همیشه اماده-از گل بالاتر به آقا نمیگم-احترام تمام به خانوادش میزارم خانوادش میگن عروس نمونه به من-میدونن پسرشون مقصر-

خسته ترینم
 آخی چه زنه خوبی داشتی-😃😃🙃🙃کاش اون زن برای شوهر من بود-من بدبخت غذام همیشه اماده-از گل بالا ...

گمشه بابا، زن سگ میشد سر ی‌ سال باید سگ و میبردی تیمارستان بخوابه . . . خدا به سر گرگ بیابون نیاره همچین زنی . . .

گمشه بابا، زن سگ میشد سر ی‌ سال باید سگ و میبردی تیمارستان بخوابه . . . خدا به سر گرگ بیابون نیاره ه ...

راحت شدی بابا از دستش-منم باید راحت کنم خودمو

خسته ترینم
راحت شدی بابا از دستش-منم باید راحت کنم خودمو

من که خداییش راحت شدم . . .

الان انقد عصابم راحته که نگو . . .

انگار از ی سرطان ده ساله خلاص شدم