2777
2789
عنوان

ننه شونم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2206 بازدید | 307 پست
از همین تریبون بگم فردا تولدشه خاک بر سر بی تربیت  دیگه هم‌نمیام بای

🤣🤣🤣🤣 دهنت سرویس هنو چصی.؟؟؟؟

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12608038/خیلی-بد-گند-زدم-چجوری-جمعش-کنم

بچه ها میایین اینو گزارش بزنین بابا اصن بزنین تعلیقم کنین

زیستم مونده هنوز نخوندم درگیر اینممم

بیایین دیگهههه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشششش از بچه هامم فاصله بگیرررر عععع🤣

ننه میبینی چقد خواستگار دارممم

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
سلام امپراطور😂🛡🙏🏻

علیکم اسلام بانو🙄 

اوقات ب کام است؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ای بابا اصن میدونستم حضورم برکت داره یه مدت نبودم بیا ببین گسستن🤣

😌😌😌😌 مکینچه پر برکت ماییی 😌😌

باح باح منور کردیی 😌  شما خوبی؟

ای بابا هر تاپیکی میرم پر نور میشه همه چشا درومد 

عینک بزنید😎نات بد

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ننه میبینی چقد خواستگار دارممم

جوری ردشون کردم که گفتننن بادبان ها را بکشید به عقب برمیگردیم😌🤣

سلام 🥲

علیک 

روال؟ 

ای بابا هر تاپیکی میرم پر نور میشه همه چشا درومد  عینک بزنید😎نات بد

ههه 😌😌 عینک زده بودممم😌😌