2777
2789
عنوان

بیاین ببینین خالم پیام چی داده+شات📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه  چرا اینجوری شد ای کاش اصلا نمیگفتی قضیه در قابلمه ها رو

پس پرتشون میدادم

ب چ دردم میخورد اخه؟؟

بقران اگ ما ب پسرش قابلمه لنگه لنگه میدادیم تا اخر عمر طعنه و سرکوفت میزد و پیش همه ابرومون میبرد!!

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇
خانوما اسی گفته شما بدهکار نیستی که نمیخاد پول بدی منظورش این بوده، سواد خوندن ندارین بنده خدا رو قض ...

اره بخدا همینو گفتم

اگ میخواست پول بده همون لحظه میذاشت پاکت میداد

من قابلمه رو پس ندادم خودش گفت نبرشون تا عوضش کنم

الانم انگار ک من طلب کارشم گفته شماره کارت بده! واقعا شرم اوره

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇

چرا انقد جبهه میگیرید شاید بنده خدا ندیده قابله هارو

واسه ماهم پیش اومده هدیه قابلمه بردیم جلو خودمون بازکردن دراش بهم نمیخورد کلی خجالت کشیدیم پس دادیم

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

احسنت ب این حرف ک زدی واقعا لذت بردم حرف دلمه!

اره بخدا، چند سال پیش خالم یه سکه بهم داد 100تومن می ارزید بعد عروسی دخترش 1تومن شباش دادم گفته چرا سکه نداده به دخترم با اینکه سکشو میخریدم ارزون تر میشد

خســــــته از همه چی💔🥀
پس پرتشون میدادم ب چ دردم میخورد اخه؟؟ بقران اگ ما ب پسرش قابلمه لنگه لنگه میدادیم تا اخر عمر طعنه ...

به نظرم زوری بوده به اجباری که اصلا دلش نبوده چیزی بده حالا  همینجوری رفته یه چیز ناقصی سرهم کرده از سر خودش وا کنه شماره کارت ندیا 

فدات بشم امام رضا جااااااااان