2777
2789
عنوان

شکاکی شوهر 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 41 پست
نمیخو ام اینجوری فکر کنم ولی وقتی اینجور میکنه دیوونه میشم از دستش از صبح ازش خبر ندارم دلم پیششه ول ...

چی بگم عزیزم من توی شرایطت نیستم یکمم ب نظر میاد خودشو با کار زیاد و گوشی سرگرم کرده ک این مسئله ی بدبینیش کمتر بشه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی بگم عزیزم من توی شرایطت نیستم یکمم ب نظر میاد خودشو با کار زیاد و گوشی سرگرم کرده ک این مسئله ی ب ...

مرسی گل خیلی لطف کردی ممنونم🌹

خیلی دلم پر بود آروم تر شدم بازم مرسی🌹

مرسی گل خیلی لطف کردی ممنونم🌹 خیلی دلم پر بود آروم تر شدم بازم مرسی🌹

فدات چیزی ک مشخصه همسرتون خانواده دوسته و تموم فکر و ذکرش پی آسایش شماست.

کمکش کنید ک ازین حس بد بینی خلاصی پیدا کنه

خوش باشید عزیزم🌻

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
فدات چیزی ک مشخصه همسرتون خانواده دوسته و تموم فکر و ذکرش پی آسایش شماست. کمکش کنید ک ازین حس بد بی ...

آره قبلا خیلی دوسم داشت همه می گفتن خوش بحالت چقدر شوهرت میخوادت چقدر به حرفته

ولی حالا خیلی توجهش بهم کم شده 

خودش میگه این جور نیست ولی خودم حس میکنم دیگه دوسم نداره 

ان شاءالله همونی که شما میگی باشه 

ممنونم گل🌹🌹🌹

آره قبلا خیلی دوسم داشت همه می گفتن خوش بحالت چقدر شوهرت میخوادت چقدر به حرفته ولی حالا خیلی توجهش ...

دوست داشتن سر جاشه چه بسا سنجیده تر و پخته تر میشه ولی دغدغه هام زیاده عزیز.شکل دوست داشتن هم تغییر میکنه بالطبع.

کسی ک عشق رو تزریق میکنه به پیکره ی زندگی مادره شاد باش شاد زندگی کن سخت نگیر بزار محیط خونت با وجود شما رنگ و بو بگیره

دوست داشتن سر جاشه چه بسا سنجیده تر و پخته تر میشه ولی دغدغه هام زیاده عزیز.شکل دوست داشتن هم تغییر ...

الهی زنده باشی گل 

دستت طلا 

خیلی آروم شدم دعام کن تورو خدا بتونم زن خوبی برای شوهرم و مادر خوبی برای بچهام باشم

الهی زنده باشی گل  دستت طلا  خیلی آروم شدم دعام کن تورو خدا بتونم زن خوبی برای شوهرم و م ...

حتما میتونی عزیزم.

لطافت زنانه ی شما،عطر غذاتون،ملاحت لحنتون،رفتار و گفتار و پوشش خانومانه ی شما معجزه ها میکنه.

خودتون رو دست کم نگیرید عزیز شما زندگیتون رو به بهترین نحو میسازید🌹🍀

مرسی فدات دوستم ممنونم ازت خدا بهت سلامتی و دلخوش بده 🌻🌷

عزیزی🪻