2789
عنوان

هک تلگرام

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 34 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه کدی واسم ارسال نمیشه که بخوام وارد اکانتم بشم

سلام

برید مراکز تعمیر موبایل و...

✅️ این جا به کسی شماره تون رو ندین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اخه کدی واسم ارسال نمیشه که بخوام وارد اکانتم بشم

تو غیر اصلیا فک کنم ب صورت پیم ارسال میکنن

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
من هم با غیر اصلی ها امتحان کردم هم اصلی نه کدی نه زنگی حتی ایمیل هم دادم 

سخته ولی باید بگم متاسفم دیگ کاری نمیشه کرد

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         

منم دقیقا همینجوری شده واسم تلم اصلی نیست دوستام میگن داری ما رو عضو یه سری گروها میکنی ولی من تلگرام دارم

شما چطوری دلتون میاد همدیگرو اذیت کنید؟من واسش جونمم میدم❤️

سلام عزیزم با تلگرام اصلی و فیلت‌ر شک‌ن وارد شو و درخواست کد بده اگه کد نداد یه کزینه داره مینویسه ارسال کد ب صورت پیامک فقط نسخه اصلی تلگرام این قابلیت رو داره!! وارده اکانتت ک شدی دیلش بزن و برای همیشه حذفش کن

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
منم دقیقا همینجوری شده واسم تلم اصلی نیست دوستام میگن داری ما رو عضو یه سری گروها میکنی ولی من تلگرا ...

من این چند وقت کیو میبینم میگه عه راستی داری تو تلگرام مارو عضو گروه های ضیغه ای خاله صغری و کبری میکنی

میترسم دبیرامونم عضو کرده باشم