2777
2789
عنوان

شکستگی کف دست

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 19 پست
گفت عمل كنم اما شوهرم ميگه نميخواد 

وقتی ارتوپد گفته عمل باید عمل کنی 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
گفت عمل كنم اما شوهرم ميگه نميخواد 

عزیزم دست عضو مهمی هست نمیشه که یک عمر اینطوری زندگی کنی. برات محدودیت ایجاد میکنه. فک نکن بمونه خوب میشه زودتر اقدام کن. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوري بفرستم

عکس بهت ندادن عکس رادیولوژی ازش با گوشی عکس بگیر بفرست اینجا میخام ببینم در حد ترک اینا بوده یا جابجایی و شکستگی 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
جابه جايي عزيزم يك سانت 

خب جابجایی رو باید جا بندازن بعد آتل ببندن دوباره باید بری دکتر