2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شپش ربطی به تمیزی مو نداره اتفاقا رو موهای تمیز بیشتر رشد میکنه چون چرب نیستن و تخم شپش راحت بهشون ...

من دخترم یه بار گرفت .براش شامپو خریدیم مسئول داروخانه گفت هر روز حمام کنه تو سرش نمیمونه‌.اتفاقا خیلی ربط به شستشو داره.وقتی موهاش رو با شامپو بشوره اون شپش یا کشته میشه یا تو سرش نمیمونه‌.

من دخترم یه بار گرفت .براش شامپو خریدیم مسئول داروخانه گفت هر روز حمام کنه تو سرش نمیمونه‌.اتفاقا خی ...

نه... یه دارویی هست که میزنن به موها باید ۸ ساعت بمونه تا تخم شپش بمیره در صورتی که خود شپش زنده زیر یک دقیقه نابود میشه... تخم شپش به ساق مو محکم میچسبه اصلا با شستن و شونه کردن کنده نمیشه... با ناخن که سفت بگیری بکشی درمیاد...  باید دارو بزنی بمیره کنده شه بعد با شونه ی مخصوص شونه ش کنی

خود شپش و تخمهاش به هر نوع اب یا شامپوی دیگه مقاومن نمیمیرن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز