fffsas مدیر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 عنوان ازمایش amh | مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 28 پست سلام خانوما کسی ازمایشگاه فرهنگیان کرج ازمایش داده؟میگن کنترل تشخیصش ضعیفه درسته؟من اونجا ازمایشamh دادم ولی خیلی پایین بود میخوام ببینم درسته یا امکان خطا داره 1402/09/21 | 10:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baller عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 10814 جای معتبر برو ازمایشگاه خصوصی برو سعی کن روز سوم پریود بدی پس دوباره برم دکتر زنان برام ازمایش بنویسه🤦🏻♀️ Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
baller عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 10814 چیشد ازمایش amh دادی؟مشکلی داشتی؟ درد پریودی شدیددددد داشتم در حدی که هرماه میرفتم درمانگاه بهم مسکن قوی میزدن تا خوب شمبعد از ازمایش و سونو معلوم شد کیست دارمکلی دارو خوردم الان چشم نزنم یه ساله که دردم خیلی کمه Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
fffsas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 درد پریودی شدیددددد داشتم در حدی که هرماه میرفتم درمانگاه بهم مسکن قوی میزدن تا خوب شم بعد از از ... خواهر منم کیست و درد داره ولی ربطی به ذخیره فکر نکنم داشته باشه حتما جای معتبر برو ازمایش ابن ازمایشا خیلی مهمن
fffsas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 درد پریودی شدیددددد داشتم در حدی که هرماه میرفتم درمانگاه بهم مسکن قوی میزدن تا خوب شم بعد از از ... کیست و اندو روی کیفیت تخمک تاثیر داره ولی روی تعداد مطمعن نیستم ولی حتما پیگیری کن ،متاهلی؟
baller عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 10814 کیست و اندو روی کیفیت تخمک تاثیر داره ولی روی تعداد مطمعن نیستم ولی حتما پیگیری کن ،متاهلی؟ اره حتما میرم دکترمن بهش کامل ترین آزمایشو بنویسه هرچی به ذهنش رسیده بود نوشت😂نه مجردم Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
fffsas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 اره حتما میرم دکتر من بهش کامل ترین آزمایشو بنویسه هرچی به ذهنش رسیده بود نوشت😂 نه مجردم من تکرار مجدد کردم جای معتبر متاسفانه همون بود سعی کن زودتر ازدواج کنی اقدام کنی یا اینکه فریز کن تک فرزندی؟
baller عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 10814 من تکرار مجدد کردم جای معتبر متاسفانه همون بود سعی کن زودتر ازدواج کنی اقدام کنی یا اینکه فری ... نه یه برادر کوچیکتر دارماخه حتی یدونه خواستگار هم نداشتم تا حالا☹☹یه پدر مادر منزوی دارم با هیچکس رفت و امد ندارن منم نامریی ام هیچکس از وجودم خبر نداره😣 درسم تموم شده سرکار نمیرم اشتباه از خودمم هست Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
fffsas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 نه یه برادر کوچیکتر دارم اخه حتی یدونه خواستگار هم نداشتم تا حالا☹☹ یه پدر مادر منزوی دارم با هیچک ... بدبختیم ما به قران چه خاکی تو سرمون بریزیم ببخشید من جواب ازمایشم همین الان اومد خیلی عصبیم
baller عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 10814 بدبختیم ما به قران چه خاکی تو سرمون بریزیم ببخشید من جواب ازمایشم همین الان اومد خیلی عصبیم اره بخدانه ناراحت نباش فوقش میری فریز میکنیولی من مجردم چجوری برم بگم میخوام فریز کنم☹ Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
fffsas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 اره بخدا نه ناراحت نباش فوقش میری فریز میکنی ولی من مجردم چجوری برم بگم میخوام فریز کنم☹ اخه فریزم شانسش کلا ۳۰ درصده همه تخمکا تبدیل به جنین نمیشن و اونایی که جنین شدن همشون نمی مونن فوقش یکیش بمونه
baller عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 10814 بدبختیم ما به قران چه خاکی تو سرمون بریزیم ببخشید من جواب ازمایشم همین الان اومد خیلی عصبیم بعد ببین من پریودم شده ۲۰ روز یه باریعنی اگه بقیه سالی ۱۲ تخمک از دست بدن من سالی ۱۵-۱۶ تا از دست میدمیاسمین میخوردم که ۳۰ روز یه بار بشه عصبی شده بودم Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
fffsas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 بعد ببین من پریودم شده ۲۰ روز یه بار یعنی اگه بقیه سالی ۱۲ تخمک از دست بدن من سالی ۱۵-۱۶ تا از دست ... نه اون ربطی نداره زیاد ذخیره یه چیزیه باهاش به دنیا میای
baller عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 10814 نه اون ربطی نداره زیاد ذخیره یه چیزیه باهاش به دنیا میای بعد مردها هر روز و هر ساعت ذخیره تولید میکنن تا ۹۰ سالگیشانس ما Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
fffsas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 بعد مردها هر روز و هر ساعت ذخیره تولید میکنن تا ۹۰ سالگی شانس ما چقدر ما زنا بدبختیم