2777
2789
عنوان

چه انتی بیوتیک ب این بچه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1930 بازدید | 27 پست

اموکسی کلاو ۳۷۵ هر ۸ ساعت با ازیترومایسین ۲۵۰ روزی یه دونه بهش بده دیفن هیدرامین کمپاند هر ۸ ساعت و دکسترومتورفان هر ۸ ساعت 

پسر من با اینا خوب میشه 

ولی وقتی میگی دوباره تب میکنه یعنی دوباره ویروس جدید میگیره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونم،نمیتونن تشخیص بدن  فوق تخصص آلرژی  فوق تخصص عفونی  ویا هم بیمارستان اطفال ب ...

وواقعا بعضی دکترا کار بلد نیستن 

پارسال من این مشکل اسی رو داشتم تا کار به بیمارستان کشید 

ولی امسال باز زیاد سرما خورده ولی شکر خدا مثل پارسال نشد 

دکترا تو تجویز دارو کم کاری میکنن بیماری و عفونت تو بدن می مونه و کهنه میشه و سخت از بدن خارج میشه 

وواقعا بعضی دکترا کار بلد نیستن  پارسال من این مشکل اسی رو داشتم تا کار به بیمارستان کشید  ...

اینجور موقع ها فقط بیمارستان اطفال جوابه

اگه عکس ریه یا آزمایش بخواد همونجا انجام میدن

معمولا مادرا از بستری شدن میترسن در صورتیکه اگه دو روز بستری باشن و آنتی بیوتیک تزریقی بگیرن خیلی بهتر از اینه که توی خونه بمونن و بچه ها مدت طولانی آنتی بیوتیک خوراکی بگیرن و خوب هم نشن

اینجور موقع ها فقط بیمارستان اطفال جوابه اگه عکس ریه یا آزمایش بخواد همونجا انجام میدن معمولا مادر ...

بله درسته پارسال منم ۵ روز بستری کردم خوب شد 

ولی سه روز بعد یه تب شدید کرد دکتر گفت اینم سوغات بخش اطفال انتی بیوتیک مجدد داد تا خوب شد 

متاسفانه بخش اطفال معمولا خیلی الودس و ویروس زیاده 

نه عزیزم پسر من طفلی چهار بار رفت زیر سرم گفت اگر این بار جواب نده باید بستری بشه .باید با سرم تزریق ...

دعا کن امروز میبرمش گوش وحلق وبینی خوب بشه بخدا کم اوردم 

نه بابا دو روز خوب دوباره همون الان بیدارشده گریه ک گلوم درد میکنه

دیروز دخترم برای دومین بار تو این چند روز دکتر بردم گفت گوشش عفونت داره کواموکسی کلاو داد ۵ روز از خشکننده قبلیش میگذره که دوباره شروع شد

دیروز دخترم برای دومین بار تو این چند روز دکتر بردم گفت گوشش عفونت داره کواموکسی کلاو داد ۵ روز از خ ...

پسر منم همینه الان یکماه و نیمه هر جور آنتی بیوتیکی که فکر کنی خورده ولی به محض اینکه داروش تموم میشه دوباره ویروس تو بدنش فعال میشه نمی دونم چیکارش کنم اینقدر چرک خشکن خورده خودشم خشک شده

نمی دونم چه ویروس لعنتیه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤