2777
2789
عنوان

شوهرم بعدیه ماه داره میادمرخصی

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 52 پست
فکر منفی نکن فرداشب میخوان دعای توسل هم بخونن دوتایی

اخه مردای فیلمای ایرانی هم یک ماه یک ماه می‌رن سفر کاری اونور بچه دارن آدم میگورخه

ایشالا که مرد زندگیه آقای ایشون 

من که کلا بدبین شدم 🥸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرمه سبزی🤤 عدس پلو 😍 کوکوی لوبیا سبز .کوکوی ماکارونی 

میشه دستورکوکولوبیاسبزوبدی چه جالب نشنیدم

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
یک ماهه خانومشو‌ندیده نیاز به لاک قرمز و لباس نداره دیگه

والا اون الان به پریز برقم نظر داره🤣🤣🤣🤣🤣

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
یک ماه یک ماه همو میبینید؟ سعی میکنم مثبت بهش فک کنم  انقد نینی سایت پاپیک منفی داره🥸🤝🏻

گلم شوهرمه نه دوس پسر😂بچه دارم .اره کارش شهردیگست کلا

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
جون جون جووون  پس، فرداشب خونتون زلزله میاد😂😂 غذای مورد علاقشو درست کن

خب اخه فقط یه نوع دوست نداره غذاموردعلاقش یه پنج تایی هست😂نه دیگه فکرکنم بخوابه فقط اونم اگه بچه بذاره😂

قرمه سبزی و زرشک پلو غذا مهم نیس مهم خودتی حسابی شیتان پیتان کن و یه ست قرمز و لاک قرمز و رژ قرمززز ...

عجب همه کامنتا تواین فازه😂😂😂😂رای انگارقرمه هست