2777
2789
گفت رفع میشه ورمه.نمیدونم چرا باور نمیکنم

باور کن🤣 اینجوریه نگران نباش عزبزم

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من.حس میکنم قبلا بهتربودم با اینکه دماغ قبلم مشکل داشت.

من دماغم قوز داشت از نیمرخ چون شکسته بود ولی در کل خوب بود

ولی خیلی پشیمونم عمل کردم با این که همه میگن خوب شده :(

من دماغم قوز داشت از نیمرخ چون شکسته بود ولی در کل خوب بود ولی خیلی پشیمونم عمل کردم با این که همه ...

دقیقا منم عین تو.دیشب آف شدی یهو.منو مزگن خوب شده ولی چسب وکه برمیدارم واییی یه دماغ گنده میبینم خدایا

دقیقا منم عین تو.دیشب آف شدی یهو.منو مزگن خوب شده ولی چسب وکه برمیدارم واییی یه دماغ گنده میبینم خدا ...

خب ورم داره. بعد از ۶ ماه تازه میتونی فرم اصلیش رو ببینی

ولی همونم هی بهتر میشه. نگران نباش 

چند وقته عمل کردی؟ 

ببخش عزیزم میگم من ۴۰روز میرفتم برام چسب میزدن اگه ازاین به بعد خودم بزنم بلاخره تایاد بگیرم طوریه؟؟ ...

والا من کلن خودم زدم از این به بعد نرو بخدا واجب نیست 

فقط یه طوری بزن محکم نباشه زبادم شل نباشه 

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی
ببخش عزیزم میگم من ۴۰روز میرفتم برام چسب میزدن اگه ازاین به بعد خودم بزنم بلاخره تایاد بگیرم طوریه؟؟ ...

مگه تا کی باید چسب بزنی؟

نه بابا من همش خودم میزدم