2777
2789
خداروشکر میکنم براتون امیدوارم همیشه دغدغه هاتون در همین سطح باقی بمونه❤️صحبتم رو حمل بر بی احترامی ...

دغدغه ام نیست کنجکاو شدم یه لحظه

وگرنه خودم انقدر مشکلات و بدبختی دارم که بیشماره

خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون زمان که بچه میارن اون مشکله نیست 

کاری به اینا ندارم ولی اکثرا که تو همین سایتم خیلی دیدم مشکله هست خیلیم گنده و واضح هست اما نمیخوان ببینن و دوس دارن به بدبختی خودشون یه بدبخت دیگه هم اضافه کنن زنه میگه شوهرم چارتا سیلی بهم زده حالا امشب باید اقدام کنم ولی دلم نمیخواد باش بخوابم😐😑😑😑😑

اشتباه کرد بنظرم هم بچه داشتن هم شوهره کاربار درست داشت هم سنش بالا رفته  ولی به من چه😬

چون شوهرش کار و بار درست داشت نباید جدا میشد؟؟؟

وقتی ادما دیگه همدیگه رو درک نکنن و با همدیگه سازش نداشته باشن و کنار هم حالشون خوب نباشه ،،،نه پول نه موقعیت هیچ کدومش به درد نمیخوره ،،،،

خودش هم کار و بار درست داره،،،بازیگره ،،،پول داره 

مطمعن باش اون ببشتر شرایط  خودش روسنجیده بعد سال ها و جدا شده ،،،وگرنه هیچزنی دوست ندارع جدا بشه 

چون شوهرش کار و بار درست داشت نباید جدا میشد؟؟؟ وقتی ادما دیگه همدیگه رو درک نکنن و با همدیگه سا ...

شما منو ببخش🤔

اره دلایلمو نوشتم دیگه

هم بچه،هم سن بالا بره،هم شوهره موجهه،و...

ولی خب به من مربوط نیس 

نطر من اینه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 13 دقیقه پیش
2791
2779
2792