2777
2789
عنوان

خستم از زندگی💔

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 19 پست
برام دعا کنید توروخدا😭😭😭 من نمیخوام ب درجه ایی برسم ک بی ایمان بشم

شما با رفتن پیش دعانویس الان جزو کافر ها حساب میشی باید توبه کنی و‌دوباره اشهدتو بگی

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم
رفتن پیش دعا نویس حرامه و اجنه کافر زندگبش رو نابوذ میکنن و اینکه اکثرشون شیادن خواهشا پیشنهاد بیخود ...

خب مگه هرکی دعانویس شیاده...بعد طرف رفته سحر و جادو کنه...گفتم اونی ک ماهر سید باشه....من یکیو میشناسم بعد نتیجه پول میگیره یخورده گرونه ..ولی گفتم شمع تراپی خوبه....هم ارزونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مگه هرکی دعانویس شیاده...بعد طرف رفته سحر و جادو کنه...گفتم اونی ک ماهر سید باشه....من یکیو میشنا ...

بله اکثرا شيادن و رفتن پیش دعا نویس حرامه و طرف کافر حساب میشه و اجنه زندگبشون رو نابود میکنن اینکه طرف سیده و قران خونه همش دروغه همشون با اجنه کافر در ارتباطن و به مقدسات توهین میکنن خواهشا با حرفاتون این بنده خدا زو گول نزنید

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم
بله اکثرا شيادن و رفتن پیش دعا نویس حرامه و طرف کافر حساب میشه و اجنه زندگبشون رو نابود میکنن اینکه ...

خانم اول برید تحقیق کنید بهتره..من نیومدم گول بزنم..میدونم خیلیا شیادن...شما معنی سحر جادو با ادعیه ک همون دعانویس نمیدونید...ادعیه خب با ایات قران درست میشه...کاری ک برای حل مشکلات باشه کاملا حلاله و اگه کاری برای نفرت یا بد نمیدونم باعث بدبختی مردم بشه کاملا حرامه...میدونم خیلیا دروغگوین...ولی دعانویسا خوب کمن....اسی رفتن جایی بهش گفتن دعانویسم بعد براش سحر جادو کردن