2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 55 پست
نگوووو 😭 ینی چی دوسم نداره مگه میشه باکسی زنوگی کرد و دوسش نداشت وای

همین که برات مهمه ینی هنوز بهش امید داری

پس حداقل سیاست داشته باش

ببین مردا از زن آویزون و وابسته و رو مخ و گیر متنفرن. اینکه دم به دقیقه زنگ بزنی و پیگیرش بشی بدتر اون و ازت دور می کنه

به جای اینکارا سعی کن یکم کلاس بذاری کاری کن اون جذبت بشه بیاد سمتت نه تو بری سمتش.

این تو ذات مرداست... تو جذابترین و زیباترین زن دنیام باشی تاوقتی آویزون و وابسته باشی شوهرت ازت فرار می کنه.

همین که برات مهمه ینی هنوز بهش امید داری پس حداقل سیاست داشته باش ببین مردا از زن آویزون و وابسته ...

دقیقا همینه. و کامل میدونم اینو و بازم انجامش میدم. بخدا دست خودم نیس همسن الان ک هنوز خونه نیومده هی میگم اگه مثلا تا ۱۰بتونم صبر کنم بازم نیاد چیکار کنم؟ نمیتونم زنگ نزنم دیوونه میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا همینه. و کامل میدونم اینو و بازم انجامش میدم. بخدا دست خودم نیس همسن الان ک هنوز خونه نیومده ه ...

وابستگی افراطی یه مشکل روانیه فکر نکن نرماله. ربطی هم به دوست داشتن نداره.

هم باعث میشه خودت اذیت شی هم از چشمش می افتی.

ربطی هم به دوست داشتن نداره.

شوهر منم همین اخلاق وابستگی و داره و سر همین واقعا رو مخ منه.

چون مطمینم همیشه هست و دنبال منه و همین باعث میشه برای راضی نگهداشتنش تلاش نکنم.

تازه قضیه زن با مرد فرق داره خودت بهتر میدونی.

وابستگی افراطی یه مشکل روانیه فکر نکن نرماله. ربطی هم به دوست داشتن نداره. هم باعث میشه خودت اذیت ش ...

😔چقدر بد 

میگم ک حالم از خودم بهم میخوره

الان اصلا وقتشو ندارم برم این مشکلو درمان کنم اما خدا میدونه چقدرررر اذیتم 

شمام اذیتش نکن شوهرتو. من الان انگار دارم جون میدم باور کن 

😔چقدر بد  میگم ک حالم از خودم بهم میخوره الان اصلا وقتشو ندارم برم این مشکلو درمان کنم اما خ ...

تو بچگی مشکل داشتی از طرف مادر؟ چون معمولا کسانی که در بچگی ترس از رها شدگی توسط مادر دارن در بزرگسالی دچار وابستگی افراطی و ترس از ترک شدن میشن

تو بچگی مشکل داشتی از طرف مادر؟ چون معمولا کسانی که در بچگی ترس از رها شدگی توسط مادر دارن در بزرگسا ...

نه اتفاقا تاقبل ازدواج خیلی اروم بودم بعد ازدواج کلا ولبسته شدم 

ولی خب از طرف پدر هیچ حسی وجود نداشت کوچکترین ابراز علاقه‌ای از طرف بابام دریافت نکردم

نه اتفاقا تاقبل ازدواج خیلی اروم بودم بعد ازدواج کلا ولبسته شدم  ولی خب از طرف پدر هیچ حسی وجو ...

خب پس دلیلش احتمالا همینه. 

ناراحت نباش فقط سعی کن به خاطر خودت و عزت نفست وابستگیت و کم کنی

باور کن اینطوری واسه اونم جذاب تری❤️

خب پس دلیلش احتمالا همینه.  ناراحت نباش فقط سعی کن به خاطر خودت و عزت نفست وابستگیت و کم کنی ...

داغونم

الانم خرابش کردم آخه.  چندین پیام چندین بار زنگ زدم... دیگه کدوم عزت نفس؟

2790
2778
2791
2779
2792