هدف دختری ک خیلی به خودش میرسه و خیلی باز میگرده مثلا جذب میپوشه سینه و باسن مشخص میشه یا شلوار کوتاه میپوشه بیرون و ارایش زیاد میکنه در حد سایه ریمل رژ کرم رژ گونه
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
حرف ات در اصل درسته اما خوب اینجا هرچیزی به طور غیر رسمی یه معنی دیگ ای هم داره وقتی ک ...
مثل اینه بگی هرکی بهس خیانت شو مقصره چون ما داریم تو این جامعه زندگی میکنیم که فرهنگش این شکلیه. بجای این باید فرهنگسازی بشه که متلک گفتن کار اشتباهیه و مثل کشورای دیگه مجازات داشتهباشه.
من خودم شخصا هرجور باب میلم هست میگردم هیچوقتم حرف دیگران ذره ای اهمیت نداشته برام چون در دهن مردم همیشه بازه. تو مملکتی هم که هرجور باشی بهت متلک میگن پس ربطی به پوشش نداره کلا مردا توی تربیتشون این هست حالا شما پوشیده بپوش بازم متلک میگن. فامیل ما یه خانوم ۴۸ساله هست چادری، شب سوار تاکسی میشه مرده بهش پیشنهاد میده. پس ربطی نداره. هرجور باشی آدم مریض مریضه.
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
ببین من خودم خوشتیپم و با حجاب نیستم اما در حد عرف میپوشم ولی کسی ک زننده لباس میپوشه ...
من هیچوفت اینجوری فکر نمیکنم. هیچوقت همجنس خودمو تحقیر نمیکنم که اگر تو لباسی پوشیدی که فلانی دوست نداشت یعنی خودتو عرضه کردی. واسه همینم تا حالا مردی جرئت نکرده بخواد منو تحقیر کنه چون خودم اجازه نمیدم. اگر به این باشه که کل دخترای دنیا خران چون خودشونو دارن عرضه میکنن. بهتره کمتر به مردا بها بدید و بیشتر حق و حقوق خودتون رو یاد بگیرید.
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵